שאלה לגבי אימונים אישיים "שחור"

שאלה לגבי אימונים אישיים "שחור"

אם אני רוצה להתחיל לפרסם את עצמי.. לחלק פלאיירים וכדומה אני צרכה אישזהם אישורים מיוחדים?הסדרים עם ביטוח לאומי? וכל מני כאלה? כי אני יודעת שיש כאילו מדריכים שהן עצמאים ואז אפשר.. קיצור- כל הפרוצדורה מישהו יכול להססביר לי כרגע חזרתי מתקופה ארוכה בחול וכבר אין מתאמנים ואני רוצה להתחיל מההתחלה ולפרסם את עצמי

../images/Emo4.gif

ראשית, זה ממש לא המקום או בכלל לעניין לדבר על ענייני עבודה "בשחור" מעל דפי פורום כזה... ולנושא עצמו: עבודה באופן עצמאי (לא כשכיר של מועדון או חברה זו או אחרת) דורש כמה ענייני פרוצדורה כמו פתיחת תיק בביטוח לאומי, במע"מ ובמס הכנסה. לפי היקף ההכנסות תוגדרי כעוסק פטור / מורשה ותדרשי בהתאם לדווי תקופתית לרשויות. לכל העניינים הללו אני ממליץ לך לקבוע פגישה עם רו"ח שישמח להסביר לך את הפרוצדורה. בנוסף, כדאי לקבל יעוץ לגבי ביטוחים נדרשים כמו צד ג' ואחריות מקצועית שחובה שיהיה למי שעובד בצורה עצמאית. בנושאין אלו כדאי להתייעץ עם סוכן ביטוח שעובד בתחום האחריות המקצועית וכדאי שעםן ניסיון והיכרות עם התחום הדרכת הכושר (יכול להמליץ על סוכנות רפפורט מדנס אבל הם ממש לא היחידים). בהצלחה!

oridoron77

New member
כמו שהוסבר + תוספת

לגבי ענייני פתיחת התיק, ביטוחים והוצאת חשבוניות, כדאי מאוד להתייעץ עם רואה חשבון טוב בעניין שיפשט את הדברים - בשביל זה הם שם. לגבי עניין הפירסום, האם את עובדת באיזשהו מקום? פליירים לרוב דינם להיזרק לפח, לכן לא ההייתי כ"כ בונה עליהם. אורי

למעלה