שאלה לגבי אימונים אישיים.

dinon1

New member
שאלה לגבי אימונים אישיים.

שלום רב,שבוע שעבר סיימתי קורס מדריכי כושר וטרם מצאתי עבודה במקצוע אבל עולות לי מספר שאלות שעדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית עבורם:
קודם כל לפני שאתחיל לאמן במקום מסודר האם יש לי אפשרות להעביר אימון אישי לבן אדם שמעוניין? אם כן מה הקריטריונים?האם אני חייב להעביר אימון אישי רק בחדר כושר מסוים שאעבוד בו או שכל חדר כושר שהמתאמן מנוי בו? למי צריך להודיע שאני מעביר אימון אישי ומהם הסכומים של האימון שהחדר כושר אמור לקחת (במידה ויתאפשר)? האם חדר הכושר קובע את עלות האימון או שאני אמור לקבוע? תודה מראש.

MidNight Flame

New member
תשובות

1. יש לך אפשרות להעביר אימונים אישיים מבחינה טכנית. אם תעבוד ברשת הולמס פלייס נניח יש תקופה קצרה בהתחלה שהם לא מאפשרים את זה ורוצים שתעבור הסמכה פנימית.
2. לרוב מדריכים לא נודדים בין חדרי כושר, מגיעים להסדר או עובדים בחדר כושר מסויים ולקוחות מגיעים אלייך.
3. המקום יכול לקחת בין 40-100 ש"ח לאימון, לרוב אתה קובע את העלויות של עצמך אלא אם כן, שוב, מדובר ברשת

יש מכוני כושר שניתן להיכנס שם עם כרטיסיות

אז אתה כביכול משלם כניסה על המתאמן (לך כנראה עושה מנוי בחד״כ) ומאמן את המתאמן בחד״כ מבלי לתת דין וחשבון ממשי לבעלי הבית. אפשר כמובן להגיע להסדר עם בעל הבית שתביא X מתאמנים בחודש ואז תקבל הנחה על הכניסה של המתאמנים. זה עובד בד״כ עם מכונים פרטיים/רשתות קטנות ולא עם הגדולות (משמע זה לא יעבוד לך בהולמס/גו אקטיב)

למעלה