שאלה לגבי אימוץ כלב

פיקולו

New member
שאלה לגבי אימוץ כלב

היי, אני מעוניין לאמץ כלב. רציתי לשאול האם ניתן לקחת לאומנה של מספר ימים או שבועות כלב, גם מתוך מקום של לתת אומנה לכלב וגם מתוך מקום לראות האם זה מתאים לי מבחינת אורח החיים שלי. אני מתגורר באיזור המרכז (גוש דן), עובד בעבודת משמרות (כולל שישי שבת). אני שואל מתוך מקום שאינני רוצה להיכנס למקום הזה של לאמץ ואז לבייש את עצמי ולגרום סבל לכלב - שאינני יכול להמשיך לאמצו. אשמח לתשובות. דרך אגב, חשבתי על גולדן או לברדור (עדיפות למעורבים!)

taozeh

New member
יש אפשרות לקחת כלב לאומנה

יש מספר כלבים בעמותה שזקוקים לבתים אומנים בינהם כלבה מעורבת עם גולדן בת 10 חודשים מתוקה ואוהבת. לפרטים נוספים ניתן לפנות לטלפונים 0528808021 ו-0503080807

erezfix

New member
אם אתה מעוניין, מצאנו כלבה שננטשה לפני כמה

ימים. היא ממש מתוקה, כבת שנה או פחות, כבר מחונכת לצרכים, חברותית מאוד. ממש מקסימה התכוונו להעביר אותה לצער בעלי חיים מחר, אבל אין לנו בעיה להעביר אותה אליך ואם לא יסתדר ניקח אותה חזרה אלינו. היא בגודל בינוני (נראה לי כ13 ק"ג +-). היינו משאירים אותה אצלנו אבל כבר יש לנו כלבה ואין לנו יכולת לטפל ב2... עובדים משרות מלאות. אני מצרף תמונה. אם תהיה מעוניין צור קשר ב052-4290473 ("הגוש" השחור ברקע זאת הכלבה שלנו מכרסמת עצם פלסטיק) ארז

...

ההיי. הרעיון של לקחת כלב לאומנה לפני הוא מצוין ככה תבטיח שתיקשר לכלב וגם במידה ולא תאמץ עזרת לכלב יש איך לדבר בפרטי ? יש לי כמה הצעות בשבילך

למעלה