שאלה לגבי איקוקלמין

מצב
הנושא נעול.

שני10

New member
שאלה לגבי איקוקלמין

שאלה לגבי איקוקלמין
קבלתי את המחזור ביום שלישי בערב, ולקחתי בטעות את ההכדור הראשון ביום ראשון אח"הצ (כלומר ביום השישי). היום (יום 10 למחזור) נמצא זקיק מוביל באורך 17 מ"מ,בחודשים הקודמים היו תמיד מספר זקיקים מובילים רירית 6.5 ללא נוזל בדוגלאס E2 497 Progestrone 4.97 (התשובה בערכים ישנים) האם הסיבה לכך שיש זקיק מוביל אחד מעידה שהאיקוקלמין לא משפיע (נלקח לאחר שיש זקיק מוביל)? האם יחס ההורמונים תקין? השבוע היינו בפארק ופגשנו חבר של בני מהגן. בני שאל : "איך קוראים לאח שלך?" החבר ענה לו "לאח של קוראים יובל", ואז בני אמר: "ולאח שלי קוראים בוט" (אח דמיוני, כמובן) הרגשתי צביטה בלב.

לעניות דעתי, האיחור בלקיחת הכדור

שאלה לגבי איקוקלמין
קבלתי את המחזור ביום שלישי בערב, ולקחתי בטעות את ההכדור הראשון ביום ראשון אח"הצ (כלומר ביום השישי). היום (יום 10 למחזור) נמצא זקיק מוביל באורך 17 מ"מ,בחודשים הקודמים היו תמיד מספר זקיקים מובילים רירית 6.5 ללא נוזל בדוגלאס E2 497 Progestrone 4.97 (התשובה בערכים ישנים) האם הסיבה לכך שיש זקיק מוביל אחד מעידה שהאיקוקלמין לא משפיע (נלקח לאחר שיש זקיק מוביל)? האם יחס ההורמונים תקין? השבוע היינו בפארק ופגשנו חבר של בני מהגן. בני שאל : "איך קוראים לאח שלך?" החבר ענה לו "לאח של קוראים יובל", ואז בני אמר: "ולאח שלי קוראים בוט" (אח דמיוני, כמובן) הרגשתי צביטה בלב.
לעניות דעתי, האיחור בלקיחת הכדור
יכול אכן להיות הגורם למיעוט הזקיקים. שני יקרה, איקקלומין (וגם הזריקות לצורך עניין זה) צריכים להלקח החל מיום 3 למחזור ולכל המאוחר החל מיום 5. ששאלתי פעם את הרופא שלי מה ההבדל והוא ענה שמבחינתו עדיף להתחיל ביום 3 כי אז יש "גיוס" של יותר זקיקים מתחילת התהליך והסיכויים גבוים יותר. אם אני מבינה נכון את החומר, לקיחת הכדור הראשון ביום 6 פספסה את השלשבים הראשונים בגידול הזקיקים והשפיעה בעצם רק על הזקיק היחיד שהיה בעצם מתפתח גם באופן טבעי. כלומר, ייתכן שמבחינת המחזור הזה האיקקלומין היה די מיותר. אבל מי יודע? אולי דווקא הפעם זה ילך???? לגבי שאר ערכי ההורמונים, אני פשוט לא יודעת. בקשר לתגובה של בנך, ראית בוודאי שהודעתך עוררה כאן תגובות רבות וכואבות בשרשרת נפרדת. הלוואי הלוואי הלוואי שבקרוב בקרוב יזכה בנך באח/ות המיוחל/ת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה