שלום רב, איך אתם מאכסנות את השרשראות והצמידים שלכן
לי יש יש קופסה (לא קטנה מאד ולא ענקית, הגדולה מבין סט קופסאות באיקאה, אליפטית) והשרשראות והצמידים שוכבים שם אחד על השני. אשמח לרעיונות יותר יעילים לאכסון. תודה מראש
אני הזמנתי מסגרת של תמונה, ביקשתי שבמקום תמונה ישימו לי בד קטיפה שחור על לוח דיקט. כך המסגרת תלויה בחדר שינה, היא יפה ודקורטיבית וגם מלאה בתכשיטים שלי ותכשיטים שאני מכינה למכירה ובינתיים מחכים אצלי.את התכשיטים תליתי בעזרת סיכות.
בקופסא רגילה לתכשיטים, אבל את העגילים אני תולה על מתלה שהכנתי לקחתי רשת מסוג של פלסטיק,שיש בה חורים קטנטנים,גזרתי לפי הגודל הרצוי והדבקתי בקצוות מסגרת לתמונה שצבעתי, ועל כל חור ברשת אני שמה עגיל.
אפשר לקנות רצועות של סקוטש דו צדדי . כמו שיש על נעלי ספורט לפעמים לסגירה. ואז שמים את הצד עם ה"חלק" על לוח ומכסים את הלוח בזה. (יש בכמה צבעים) ואז עם הצד ה"קוצי" יותר חותכים רצועות של 5 ס"מ ואז את יכולה לחבר את התכשיטים ללוח.
אז ככה יש לי רעיון מאוד מוצלח לאיחסון. יש את הווים האלו שמאחוריהם יש דבק דו צדדי. את הווים האלו מדביקים במטבח, הם מפלסטיק ויש עליהם מין פין כזה שעליו תולים את מגבת המטבח. אז כמו הווים האלו ישנם גם קטנים שאותם לדעתי משיגים בכל מיני חנויות של כלי עבודה וטמבור למינהם. הקיצר פותחים את דלת ארון הבגדים שלכן ותולים את הווים עליהם ועליהם את השרשרות הצמידים וגם אפשר לסדר סטים על כל אחד. מומלץ ביותר ומסודר ביותר. מי שתעשה זאת שתספר לי איך זה. אגב אני חדשה אצלכם ומאוד אוהבת את הפורום הזה.