שאלה לגבי אלימות מילולית?-טריגר

שאלה לגבי אלימות מילולית?-טריגר

מה עושים עם אלימות מילולית באינטרנט, בפורום שאני מעונינת להשתתף בו מסיבות מקצועיות, ויש שם אדם שבאופן שוטף מכונה "סבי" משאיר לי הודעות שאחת יותר גרועה מהשניה. יש בפורום כמה אנשים ששנים בשוק ההון,(אני הבחורה היחידה בפורום, לפחות היחידה שמזדהה בכינוי של אישה-אחרות חוששות)שחושבים שמותר להם להשפיל אותי באופן שיטטתי. אפילו קראו לי מהמרת כפיתית, סתומה, עלובת נפש, בסטוינרית, טיפשה, אנאלפבתית,עקומה ועוד רשימה של "מחמאות". כל פעם שאני כותבת הודעה לגבי השוק ויוצא משהו אחר , הפסדי כספים אני שק איגרוף, אם אני מהמרת על כספי כי הבורסה היא כמו קזינו המון רמאויות, כואב להם. מילא כל העלבונות ספגתי כבר כמעט התרגלתי כל יום, אבל כשמתחילים לרדת על הנכות שלי, והם יודעים שאני מונשמת ונכה, זה כבר עובר גבולות, ולעזוב לא נראה לי פתרון-כי לא אברח מכל מקום שפוגעים בי אחרת אצטרך לעזוב את העולם. "הסבי" הזה ועוד כמה בודדים, עושים לי טריגר מכאיב , בשיטת לענות ברמתם רק החמיר המצב, עברתי לתגובות בהומור על מה שמשפילים אותי , אז קיבלתי תגובות יותר חריפות כמו היום. יש לציין שכבר כמה ימים בניגוד למדיניות של הפורום , התחילו למחוק את הודעות הקללות שלו כל ערב , אבל זה לא נגמר, הוא ממשיך לקלל אותי ולא חשוב שבכלל אני כותבת על כיוון השוק ולא פונה אליו, נראה לו שאני טועה -או כותבת בניגוד למה שהוא רוצה לתיק שלו ,הוא כותב לי עלובה , טיפשה מפגרת וכו´. רחל-נשמה

במחשבה שניה

אתם יכולים למחוק-הדמעות עכשיו גרמו לי להחליט לעזוב את הפורום ובזה נגמר העניין-שום דבר לא שווה את הכאב שלי-יש לי מספיק רעל בחיים. סליחה רחל-נשמה

מנהלי הפורום

חלקם כותבים כל הזמן בפורום בכינויים רגילים, ורק מעטים יודעים שהם מנהלי הפורום -הם לא מעונינים להחשף. הם רואים הכל , ולפחות אחד הגיב היום חריפות, אבל הם בגישה כללית של לא לחסום משתמש, וחופש דיבור בכל מחיר, כי כולם בפורום שם אינטרסנטים, תהיה חרה של אדם אתה מוזמן לפורום אם תוכל לאמר משהו לגבי הבורסה או לגרום לדפים, לשורות, ולמספר הכותבים לגדול. זה פורום שאלימות בו לגיטימית אם תוכל לתרום לחשבון הבנק שלי-או לעזור לי להוציא תסכולים מהפסדים בבורסה. הפורום הוא חלק מאתר שיש בו ידע נרחב והיו תקופות בעבר של חילוקי דיעות והעלבות,אבל לא ברמה הזאת של קללות ואלימות מילולית. בכל מקרה החלטתי כמו לפני שנה ללכת משם וזהו וסליחה שכתבתי כאן-את יכולה למחוק כי זה לא קשור לנושא הפורום, והכתיבה עזרה לי להחליט מה לעשות. רחל-נשמה

אני שמחה שהכתיבה עזרה לך

בכל מקרה, אנחנו כאן לא מעוניינים לדון בפורומים אחרים ומדיניות הניהול שלהם. מקווה שתמצאי לך פורומים אחרים במקום זה שהתאכזבת ממנו שמתאימים לצרכים שלך ובהצלחה!

תודה ../images/Emo141.gif

הכוונה לא היתה לדון בפורומים או בניהול שלהם-אלא כנושא מעניין שאולי תוסיפו למדור אלימות-הקשר בין אלימות באינטרנט לאלימות במשפחה. אני מניחה שאדם שאלים באופן שיטטתי בפורום או בצט, ולא רק כלפיי מילא כלפיי אז אולי הבעיה בי, אבל כלפי מספר רב מאוד של חברי הפורום, מספר שנים-מאוד סביר שהוא אלים גם במשפחה. ואם נתעלם מאלימות באינטרנט, ברמות האלה-אולי זה דומה להעלמת עין של השכנים לגבי המתעללים בבית השכן, כי זה לא נוגע עלינו אנחנו עוסקים רק במה שקורה בבית שלנו. כל הערב אתמול חשבתי על זה שאני ומשקיעים אחרים שחולקים עליו-ואני מדגישה זה שנים ברשת -אחרים הכירו אותו, "זוכים" לאלימות מילולית , מה קורה לאישתו או לילדיו שחולקים עליו????? שאלה רטורית-את התשובה הכרתי מחיי. שבת נהדרת רחל-נשמה

למעלה