שאלה לגבי אלכס רוס

Urik Hai

New member
שאלה לגבי אלכס רוס

הייתי רוצה לדעת באיזה עוד סיפורים (שעולים מחיר סביר) צייר אלכס רוס (חוץ מmarvels ו kingdom come). ואם הסיפורים האלה שווים משהו גם מבחינת התוכן העלילתי.

Urik Hai

New member
פיראט? אני?

סתום את פיך. אני הנינג´ה החזקה ביקום. אל תעז תקרוא לי פיראט.

Urik Hai

New member
תודה

אץה יכול אולי לפרט בקטרה על מה זה? או לפחות לתת לינק שמסביר?

Silver Surfer

New member
זה קומיקס

שלפי מה שאני יודע מעביר ביקורת על אמריקה בכללי ועל הטימטום אצל האמריקאים. אין שם סופרהירווז.....

ויאגרה

New member
אממממ...

אין לי מושג איך זה מבחינה עלילתית, אבל יצא לי לראות מין סדרה של חוברות קומיקס ענקיות (דפים שהם כמעט בגודל של פוסטרים קטנים) שעוסקות בגיבורים של ה-JLA, כיחידים וכקבוצה שאלכס רוס צייר. אם אני לא טועה, הוא גם היה מעורב מבחינה אומנותית במשהו שניקרא Batman-War On Crime, או משהו כזה.

giri

New member
פירוטים...

1. uncle sam - סיפור תולדותיה (?) של ארצות הברית מבעד לעיניו של uncle sam, עם ראיה ביקורתית ומעניינת. לא, אין סופר הירוז, אבל מאד מומלץ. 2. הפרוייקט של הספרים הגדולים הוא סדרה שלמה של חוברות שאלכס הוציא בפורמט A3 - זה באמת פוסטרים קטנים. כל חוברת מוקדשת לכותר קומיקס ויש בה סיפור קצר stand alone של הגיבור. זה לא קומיקס קלאסי, אין הרבה בלוני דיבור, אבל הרבה אקשן ומיקוד במחשבות של הגיבורים - מה הסיפור שלהם, איך הם מרגישים. בסידרה יצאו עד עתה : Superman - Peace on earth Batman - War on crime Shazam - Power of hope Wonder wonam - Spirit of truth בכל סיפור כזה הגיבור המדובר נתקל בקונפליקט שלא בהכרח יפתר ע"י שימוש רגיל בכוחותיו... והיתר - לקריאה. ספר חדש שיצא בסידרה - JLA - Secret beginnings - "מאיים" להיות ה"טיזר" של עוד כמה ספרים של JLA. בספר הזה יש עמוד לכל גיבור מה - JLA שמציג את סיפור הרקע שלו - זה בעצם כמו העמוד הראשון בכל אחד מהספרים האחרים. לכן הוא נקרא Secret beginnings... הארט מדהים. מומלץ ביותר! (יש לי חולשה לאלכס רוס. יש לי שני פוסטרי ענק של supergirl ו - batgirl שהוא צייר במשרד).

יש כמה וכמה

ההודעה הראשונה ומה שאני מקווה מהרבה :) יש לו גם את astro city שזה כול מיני סיפורים בודדים אל super heroes מוזרים וכמה רגילים יש גם אל הקוורס ל earth x ויש עןד משהוא של דרק הורס אבל אני לא זוכר I KNOW THAT YOU KNOW!!!!

ykonijn

New member
לא של אלכס רוס

אלכס רוס מבצע רק את העטיפות לאסטרו סיטי ו Earth X (שם הוא גם שותף לעלילה). כדאי לבקר באתר הרשמי שלו ב- http://www.alexrossart.com

למעלה