שאלה לגבי אמינות הפוקר באינטרנט

Gohan SSJ2

New member
שאלה לגבי אמינות הפוקר באינטרנט

אני שוקל להתחיל לשחק פוקר באינטרנט. העניין הוא, איך אני יודע שזה באמת אמין ואין רמאויות? אני מניח שבאתרים הפופולריים כמו פוקרסטארס אין אנשים שמושתלים על ידי החברה, כי כך היו שחקנים שהיו מבינים שעובדים עליהם, ולכן אתרים אילו לא היו צוברים את המוניטין הגדול שיש להם והם לא היו כל כך פופולריים, כי השמועה הייתה עוברת. העניין הוא, מה עם רמאויות בין שחקנים? איך אני יכול לדעת שאין שחקנים שמתקשרים אחד עם השני ומתאמים ביניהם? הרי אני יכול בקלות לתכנן עם כמה חברים להיכנס כולם לשולחן ביחד ולתקשר אחד עם השני במסנג'ר, ואז לקחת כסף מהאנשים הזרים שנכנסים לשולחן. אז איך אני יכול לדעת שאין רמאויות כאלה?

bang01

New member
אתרי פוקר מרוויחים כסף מאנשים שמשחקים אצלם

לא מפרסומות או הכנסות אחרות. האינטרס מספר אחד שלהם הוא שאנשים יהנו לשחק וישחקו כמה שיותר. בגלל שהמחזורים שלהם פשוט מטורפים מבחינת הסכומים, הם גם משקיעים חזרה סכומים מטורפים בבדיקה של כל דבר שיכול להפחית מהחוויה של השחקנים. אם אפשרי מבחינה טכנולוגית למנוע או לסכל את הרמאות, צא מנקודת הנחה שפוקרסטארס ופולטילט (לפחות) ימנעו ויסכלו.

ד י נ מ י

New member
איך בדיוק ענית על השאלה שלו ?

לא נראה לי שמשש הגרעת אותו. אני אענה, אבל לא בטוח שזה ירגיע. בקשר לעשות העברת מידע בין חברים, את זה כמעט ואי אפשר למנוע. מה שכן, אם אתה משחק טורניר, זה סביר להניח שמיקום של השחקנים בשולחן זה רנדומלי ולכן חברים לא יכולים לשבת ביחד. אם הטורניר הוא שולחן אחד, אז הם יודעים לזהות שיש קבוצה של שחקנים שמשחקים תמיד ביחד וזה לעולם לא יצליח להם לאורך זמן. בקשר למשחק קש, זה כבר סיפור אחר, מכיוון שהבלניידים לא עולים, ולזמן אין חשיבות כמו בטורניר, אז זה פחות נפוץ שזה יקרה. אגב, גם שם הם בודקים" כשירות של משחק הוגן. אם למשל הם רואים שיש שחקנים קבועים ש האיי פי שלהם מאותו אזור, ומשחקים הרבה באותו השולחן, הם יכולים לעשות ניתוח של ידיים ולבדוק כשירות. בכל אופן כמו שאמרתי, במשחק קש, זה פחות יעיל לשתף פעולה. ובטורניר זה כמעט בלתי אפשרי.

bang01

New member
עניתי כמיטב יכולתי

להגיד "אין רמאויות" זה כמעט בוודאות לא נכון. תמיד מישהו יחפש את הפרצה הקטנה וגם ימצא. אז יגלו, יסגרו אותה, וההוא ילך לחפש פרצה חדשה וחוזר חלילה. להגיד כמה פרצות יש ובאיזה מהירות הן נסגרות באתרים האלה אני לא יכול להגיד כי אין לי מושג, מה שכן אמרתי זה שמושקעים מיליונים של דולרים בשביל שיהיו כמה שפחות פרצות ושהן ייסתמו כמה שיותר מהר. זה עונה יותר טוב?

t s a c h i

New member
איך בדיוק ניתן לרמות?

נניח וכמה אנשים משתפים פעולה ביחד , מה בדיוק הם יכולים לעשות? בוא נניח שהם יודעים את הקלפים אחד של השני - זה מקנה להם יתרון כה גדול? ממה בדיוק אתם מפחדים?

LamLamos

New member
זה יכול לעזור מאוד

נגיד יש מישהו עם קצת צ'יפים והשני צ'יפ לידר .. לצ'יפ יש קינג 2 ולשני יש קינג 8 אז הצ'יפ מכניס אול אין והשני משווה לו כי הוא יודע שהוא מוביל בהרבה וככה מחזיר אותו למשחק

t s a c h i

New member
ו...

זה יורד מהצ'יפ לידר, אז מה זה אמור להפריע? הם שילמו מספר באיי אינס.

LamLamos

New member
זה יכול להפריע מאוד

זה יכול להיות מכריע אם אתם 6 ורק 5 בכסף.. או ב3 אחרונים ושלא נדבר על טורנירי דאבל אור נוטינג ששם זה יכול לשנות את המשחק מקצה לקצה

darkAI

New member
בנוסף למה שנאמר,

אוסיף שפוקרסטארס וFTP מחפשים סימנים מובהקים לרמאויות מסוגים שונים ומי שנתפס.. יש סיכוי גבוה שהכסף בחשבון שלו יוחרם במידה ויש הוכחות אבסולוטיות לכך שהוא רימה, אז לא רק שיש העדפה ברורה ללא לרמות, אלה שכן מרמים לרוב נתפסים במידה והם עושים את זה מספיק. מה גם שאם אתה חושד שמישהו בשולחן שלך משתף פעולה, תשלח לFTP/פוקרסטארס הודעה ותגיד שאתה חושד בהם. חברות הפוקר ישר מעלות את כל היסטוריות הידיים של 2 המשתמשים ובודקים לראות אם יש משהו שלא נראה טוב

Gohan SSJ2

New member
עדיין יכולים להיות הרבה רמאויות

מספיק שיהיו אנשים שיעשו את זה פעם בשבועיים במשך כמה שעות ולא יתפסו אותם, שום כסף לא יכול לגלות שהם מתקשרים ביניהם וההיסטוריות יגידו שזה צירופי מקרים. זה מפחיד לשחק בצורה מקוונת ואני לא בטוח יעשה את זה. תקראו לי חשדן אבל לי זה נראה טבעי שתמיד יהיו שם כמה שמנסים לרמות, זה תמיד ככה בדברים כאלה... רק הטורנירים הם אמינים באמת, אבל אני דווקא מעדיף משחקי קש, ושם אין לי ביטחון שלא יהיו רמאויות.

יוהדיקו

New member
בכל דבר יכולה להיות רמאות!

שאתה הולך למוסך המוסכניק יכול לתפור אותך בקלות. שאתה מזמין טכנאי מחשבים הוא יכול למכור לך איזה בעיה שתרצה. וגם שאתה משחק באינטרנט בעיקר שמעורב כאן כסף אמיתי וחשבונות מזומנים וכרטיסי אשראי. אז לצורך העניין הכי בטוח זה לא לשחק כלל על כסף אם אתה מרגיש נעקץ כי להבטיח ב 100% שאין עקיצות אף אחד לא יכול לכן תמנע מלשחק או תנסה להתגבר על ההרגשה שזה קיים סביבך תמיד! (סתם לדוגמה 5 חברים ישבים בבית אחד עם לפטופ כל אחד ומשחקים בשולחן קאש של שישה שחקנים...)

Harleydude

New member
בלייב אין רמאויות?

שחקנים לא יכולים לסגור ביניהם עסקה לפני המשחק? אתם זוכרים את הסיפור שהיה עם UB? אפ'חד לא מתקרב לשם יותר, אתרי האינטרנט הגדולים יודעים שכל מה שצריך זה רמאות אחת שתתגלה והאתר מקבל את כל הקרדיט שלו שהוא עבד בשבילו שנים והשקיע מיליונים. לכן האתרים הגדולים (FTP וסטארס) כ''כ חזקים בקטע של האבטחה שאני אישית לא דואג, ומקסימום כמו שמישהו ציין לפניי אם משהו נראה חשוד שולחים מייל לתמיכה וקמים מהשולחן.

Gohan SSJ2

New member
בגלל זה בלייב אני משחק רק עם חברים שאני מכיר

שאני משחק איתם קבוע אז אני יודע שהם לא מרמים. ברור שגם בלייב אני לא ישחק עם אנשים שאני לא מכיר. דווקא בלייב אפילו יש יותר סיכוי לרמאויות בגלל שאם אתה בא למשחק עם אנשים שאתה לא מכיר, זה די ברור שלפחות חלק מהאנשים שם מכירים אחד את השני ואף אירגנו ביחד את המשחק, מה שמגדיל מאוד את הסיכויים שהם יתכננו איזה עוקץ.

Gohan SSJ2

New member
ומה שאתה אומר זו בדיוק הבעייה

שהאתרים האלה מקבלים קרדיט על כל רמאות שהתגלתה בפוקס מתוך 1000 שלא התגלו.

shaywh

New member
יפה שהוספת פתאום אלפי רמאויות שלא התגלו

אבל לא נראה לי שזה קשור כל כך למציאות. הרמאות בUB הייתה קשורה לזה שהיה קיים שם סופר יוזר שהיה מאפשר לאנשים מסויימים לראות את כל הקלפים בשולחנות בזמן אמת. היא הייתה מבוססת על שיתוף פעולה של שחקן עם מישהו מבפנים. היום אין אתר גדול עםסופר יוזר. אני גם לא מצליח לראות מה התועלת הגדולה של כמה אנשים שמכירים אחד את השני ונמצאים באותו שולחן. בשביל הפעם ב.. שאחד יגיד לשני היה לי את האס עלה אל תפחד ממנו? כל רמאות רצינית תתגלה ע"י המשתמשים הקבועים של האתר בכל מקרה. אנשים לא יכולים לשבת תמיד באותו שולחן בלי שישימו לב. גם לא להרוויח כל הזמן סכומים לא הגיוניים. והסכומים שבהם שיתוף פעולה הוא משהו רווחי בכל מקרה לא יהיו אלה שבהם אתה תשחק...

Harleydude

New member
אתם צריכים להבין

שבUB פעם ישבו חבר'ה כמו אנטוניוס ודוואן ושיחקו היי סטייקס, זה היה אתר מאוד חזק בזמנו. אחד האתרים הראשונים שהיה בהם 200\400 אגב. אחרי הסיפור הנ''ל אין שחקן שמשחק על יותר מאגורות שמוכן להתקרב לאתר הזה. סטארס וטילט לא יקבלו "קרדיט" על גילוי רמאות, להיפך, הם יאבדו קרדיט, ומהר. בגלל זה אני יודע שהחבר'ה שם לא רק שלא רוצים ליצור רמאויות, הם מ-פ-ח-ד-י-ם מרמאויות. האתרים האלה ניזונים מעשרות אלפי פישים שבאים ומפקידים אצלם כסף בגלל ש"ההוא מהטלוויזיה" משחק באתר הנ''ל (ועל סכומים שרובנו יכולים לחלום עליהם). אז כש"ההוא מהטלוויזיה" לרגע יחשוב שהחצי מיליון שלו (לפחות) נמצאים במשהו שבכלל מזכיר תרמית אינטרנט הוא חותך ומפיל הכל איתו. ברור שלא הכל תלוי במקצוען אחד ויש פה הקצנה, אבל לא יותר מדי. אני באמת מאמין שביום שמישהו יצליח לרמות בסטארס או טילט תהיה מכה מטורפת לאותו אתר ולתעשיית הפוקר אונליין בכלל. לכן, אין מצב בעולם להתעסק איתם.

למעלה