שאלה לגבי אמירים

Inoni

New member
שאלה לגבי אמירים

שלום, אתם בטח לא תזכרו אותי כי כתבתי פה פעמים ספורות ביותר, אז אני אזכיר... שמי ינון ואני איפשהו בין צמחוני לטבעוני (בשר/דגים/בייצים לא, חלב ומוצרי חלב כן) כבר 14 שנים (מגיל 10), גם לפני כן אכלתי מעט מאוד בשר אבל בתור ילד פשוט דחפו לי את זה לפה... טוב אז אחרי ההיכרות המחודשת, איכשהו עוד לא יצא לי להיות באמירים ואני מעוניין לקפוץ לנופש קטן שם, יצא לי לראות כמה אתרים באינטרנט עם תמונות משם, השאלה שלי בעצם היא איך המקום ? ולאיזו משפחה/צימרים כדי ללכת שם ? יש במקרה מישהו שגר שם ? תודה... ינון.

Inoni

New member
תודה, אבל אלא בדיוק הלינקים שיש לי

התמונות יפות, אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שהיה (או גר) שם ויכול לומר לי איך המקום, ואולי יש מקומות טובים יותר... ובכלל לתת לי פרטים לאיזו משפחה כדאי ללכת...

actiVEgan

New member
אני הייתי שם...

פעמיים אפילו :) אז ככה, זה כפר די קטן בסה"כ, בנסיעה איטית בכביש הצר לוקח בערך שלוש דקות להקיפו (הוא למעשה משתרע על פני שטח גדול יותר ממה שהוא באמת...). חובה (!) להגיע לקצה הכפר. יש שם פינה עם כמה ספסלים (ומטוס...?) שמשקיפים על הכנרת. ביום יפה עם ראות טובה זאת נקודת תצפית (והרגעות) מדהימה. עוד מקום שחובה לבקר בו - הצרכניה המקומית. אין בשר במקרר! וכמות מוצרי הסויה משתווה לכמות מוצרי החלב. חוצמזה המוכר ממש נחמד ואנטי-קפיטליסט. לגבי לינה וסעודה אני לי תשובה כי לא התנסתי בזה. בהחלט המקום שהייתי בוחר בו לסופ"ש (ויותר) של מנוחה ובריחה מהעיר. אם היה לי כסף גם הייתי עובר לגור שם. אני מניח שזאת חוויה שכל צמחוני חייב לעבור :) המשך יום נעים

guruyaya

New member
יכול לברר אם אתה רוצה

כל שאלה בנוגע לאמירים (אח שלי גר שם), ויום אחד, גם אני.

Inoni

New member
תודה ואם כבר עלה נושא המגורים

באמירים, מסקרן אותי לדעת מה צריך לעשות בשביל לגור שם ? האם יש ועדת קבלה ? או משהו דומה ? או שפשוט רוכשים בית או מגרש וזהו ? תודה.

למעלה