שאלה לגבי אנשים שיש להם הרגל להכניס קיסם שיניים לפה

שאלה לגבי אנשים שיש להם הרגל להכניס קיסם שיניים לפה

אוקי אז ככה אני רציתי לשאול מה הסיבה שיש אנשים שמכניסים קיסם שיניים לפה וככה משאירים אותו בפה מצטער על השאלה שאולי נשמעת קצת טיפשית אבל פשוט אני לא מצליח מדוע אנשים עושים את זה בשביל מה זה טוב?

תודה

arye9

New member
פשוט מאד

מאותה הסיבה שאנשים אחרים
מחטטים באף.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין קשר; כולם מחטטים באף (כבר מילדות) זה צורך פיזי

כדי לסלק שאריות נזלת יבשות וכו'. כמובן, לא לכולם יש אף פעיל באותה מידה (ולא כולם עושים זאת בפומבי כי זה לא מנומס). אי אפשר לומר אותו הדבר על החזקת קיסם בפה, ואין קשר בין התופעות.

arye9

New member

בסקרים

לא בפורום ציבורי כשתמונתם ושמם מתנוססים בראווה ובגאווה(?)
שזה איך לומר, לא ממש lady-like

לגמרי הגעלת
לא רוצה לחשוב מה עוד את עושה

trilliane

Well-known member
מנהל
כלומר אם לא נודה בזה זה לא קיים?

ואי ואי מה אני עוד עושה! אני הולכת לשירותים, נגיד. מזועזע?

גם מלכת אנגלייה, אגב...

arye9

New member
הכל טוב

אם לא עושים את זה בזמן נסיעה.
את חושבת שלא רואים אותך אבל...

יש בכל זאת פער בין

להודות בדיסקרטיות לשאלה כזו שמוצגת במהלך סקר, כך שהיא משרתת תכלית ברורה ובוגרת
ובין לראות בנושא הזה סיבה למסיבה על גבי פורום ציבורי וגלוי, והזדמנות להביע התרסה ילדותית

את לא מקניטה אותי ולא מזעזעת אותי
הבושה כולה שלך גם אם את לא מרגישה בה(שזה כמובן הרבה יותר גרוע)
אני עצמי שואף תמיד להיות טוב יותר
ואם אחרים מעדיפים לשאוף למטה במקום למעלה וגאים בכך שהם כושלים,
זה גורם לי להיראות יותר טוב, אז אני יכול רק לשמוח על כך.

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה שאלת! רצית שקר? אין פה שום התרסה ילדותית, יש מציאות

ולא להודות בה זה ילדותי. אין שום פסול בצורך האנושי לנקות את האף, כמו גם הרבה צרכים אחרים שלא מקובל לבצע בציבור, אבל כולם עושים אותם, בין אם הם מודים בכך ובין אם לאו. אם אתה רואה בכך בושה, צר לי עליך; אבל אני רואה בהכחשה צביעות ועצימת עיניים.

נו אז מה אם שאלתי?

ההחלטה להשיב לשאלה היתה לגמרי שלך.
וההחלטה שבאה אחריה, להשיב דוקא תשובה יבשה היתה גם היא שלך.

לא אעמיד פנים, אני מבין היטב שיש כאלה שהם פשוט טיפוסים יבשים מטבעם וזה מה שיוצא להם, שאין להם יכולת להתחמק באלגנטיות משאלות לא נוחות.
אבל עדיין אם את כזו - ראבק, יש גם שקרים לבנים בעולם.

תארי לך שהיית תוקעת נאד בדיוק בזמן הכתיבה של התשובה, ואני באיזו מקריות הזויה הייתי חושב בדיוק לשאול אותך על זה - היית עונה לי "כן"?
אז או שאת איזה סוג מוזר של רובוט על הקשת האספרגרית שלא מבין שיש דברים שלא יאה לאישה להודות בהם או לדבר עליהם בישירות בוטה ופשוטה(לפעמים הפשטות עצמה היא בוטות), או שהפכת את האמת לאיזשהו עקרון דתי נשגב שעומד מעל לכל.

הרי כשאישה שואלת את בעלה אם היא השמינה כשהיא באמת השמינה, מן הסתם הוא לא יגיע "כן" כמו איזה בוק.

trilliane

Well-known member
מנהל
כלומר לא כדי לנקות בין השיניים אלא להחזיק כמו סיגריה?

אני מניחה שזה עונה על "צורך אוראלי" כלשהו... יש אנשים שצריכים לשחק עם משהו בפה, ללעוס משהו (בין היתר מסטיק) או להחזיק מקטרת /סיגריה... מישהו סיפר לי שהוא שקל לנזם (לנקב) את הלשון כדי שהוא יוכל לשחק עם העגיל (אותי זה די מגעיל
).

צורך אורלי מסוכן במיוחד

בניגוד ללעוס עפרון או להכניס עט, או סתם ללעוס ציפורניים, לקיסם של 2 קצוות חדים. והוא מאוד מסוכן לסביבה ולבן אדם עצמו שמספיק שמישהו נתקל בו ועלול להיפצע

למעלה