שאלה לגבי אסקפולוגי

Free Lancer

New member
שאלה לגבי אסקפולוגי

קניתי אותו לפני כמה ימים באוזן השלישית ומאוד התלהבתי, אז חיפשתי מידע באינטרנט וכמובן שהגעתי לויקיפדיה. כתוב שם שהביקורות לא היו טובות ושהבילבורד כתבו שזה האלבום הכי גרוע שלו. מה דעתכם? זה באמת האלבום הכי גרוע שלו? ומישהו יכול להסביר לי את השיר come undone? תודה!

Berliner star

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שאני שומעת שהוא האלבום הכי גרוע שלו. בדרך ככל הכי משבחים את האלבום הזה. הוא בין האלבומים הכי אהובים ומצליחים של רובי.. והאמת שיש הסבר על קאם אנדאן, ואני יודעת אותו אבל לא זוכרת בדיוק.. דנו בזה גם לפני איזה שנתיים כאן בפורום.. אחפש לך משהו מפורט ומדוייק ואשלח לך

Free Lancer

New member
זה מה שהיה כתוב בויקיפדיה -

Rolling Stone was less harsh, describing it as a "self-conscious effort to craft a pop-rock blockbuster"[2] PopMatters said it was "probably the weakest Robbie Williams album to date" בכל מקרה - אני אשמח לקרוא את ההסבר על קאם אנדאן, תודה רבה

לדעתי, הוא האלבום הכי טוב שלו עד שהדיסק

הנוכחי החדש יצא. את Intensive care ו-Rudebox לא אהבתי (למרות השירים היפים ב-Rudebox והסינגל הראשון מ-Intensive care היחידי שאהבתי).

לא, אני לא אוהב את הסיגנון הזה של רובי

וויליאמס. ויש בדיסק הזה עוד כמה שירים באותו סיגנון. אתה אוהב את הזמר Seal ?

ronaldiniho3

New member
ממש לא האלבום הכי גרוע שלו

והאמת שעד ששמעתי את Intensive הגאוני ואת האלבום החדש, אסקפולוג'י לטעמי היה האלבום הכי טוב של רובי. יש בו כמה שירים שלא ממש אהבתי, אבל זה עדיין אלבום חובה אצל כל מעריץ של רובי ואולי האלבום שמגדיר הכי טוב את רובי וויליאמס. וחוץ מ-4 הסינגלים שהם גאוניים ונפלאים אחד אחד, יש את "Love Somebody" שזה שיר שפשוט היה חייב להיות סינגל, "Hot Fudge" הכיפי, והכי אהוב עליי- "Nan's Song" המדהים.

Free Lancer

New member
זהו.. זה בדיוק מה שאני חשבתי ../images/Emo9.gif

בגלל זה היה לי מוזר לקרוא את זה...

למעלה