שאלה לגבי אפייה לאחר החלפת תנור
התנור הקודם שלי היה די פושטי ובגודל צר יותר של 50 ס"מ. איכשהו הכל יצא תמיד סבבה ולפי זמן הבישול שנכתב במתכון.
התנור הנוכחי הרבה יותר רציני אבל משום מה להכל לוקח יותר זמן!
אני תוהה אם זה כי הוא קצת גדול יותר (60 ס"מ שזה רוחב סטנדרטי)? אולי צריך לשים בגובה נמוך יותר? או גבוה יותר? כרגע שמה במרכז.
למשל עכשיו הכנתי קראמבל שתמיד לקח 30 דקות ועכשיו 50 דקות...
התנור הקודם שלי היה די פושטי ובגודל צר יותר של 50 ס"מ. איכשהו הכל יצא תמיד סבבה ולפי זמן הבישול שנכתב במתכון.
התנור הנוכחי הרבה יותר רציני אבל משום מה להכל לוקח יותר זמן!
אני תוהה אם זה כי הוא קצת גדול יותר (60 ס"מ שזה רוחב סטנדרטי)? אולי צריך לשים בגובה נמוך יותר? או גבוה יותר? כרגע שמה במרכז.
למשל עכשיו הכנתי קראמבל שתמיד לקח 30 דקות ועכשיו 50 דקות...