שאלה לגבי אפקט הפיצוצים קרקל

עינתפ

New member
שאלה לגבי אפקט הפיצוצים קרקל

איך ניתן לשלב תמונה באפקט זה - ז"א שגם התמונה תקבל "פיצוצים". קודם לצבוע בצבע 1 אח"כ קרקל ואז צבע שני. ואיפה מתלבשת התמונה?? תודה

av_i_va

New member
אי אפשר../images/Emo140.gif

טכניקה זו לא מויעדת להדבקת תמונות ניתן להדביק מדבקות שקופות בלבד.

עינתפ

New member
אז אחרי קריאה מהנה והורדת כל

החומר לנייר, יש לי עדיין שאלה לגבי קרקלייר (פיצוצים)לפי החומר שנכתב ע"י אביבה לא רשום שאם מדביקים פוסטר או מדבקות יש לאטום את המשטח בלכה על בסיס מים באזורים של עץ חשוף או נייר מודבק (כמו שרשום לי בספר שקניתי). האם יש צורך בכלל??

av_i_va

New member
לסיום – יש להשתמש בלכה – כמובן.

המשפט בכותרת מועתק ישירות מתוך המאמר שלי שמתפרסם בלוח. הלכה משמש לקיבוע ואיטום. מאחר ודובר על כך רבות (וכתוב גם במאמר על שימוש בלכות) לא השתמשתי מפורשות במילה איטום, מתוך הנחה שזה מובן. רק הערה קטנה: הלכה לא חייבת להיות על בסיס מים!

av_i_va

New member
סטפ 1+2../images/Emo140.gif

חומר זה גורם לאפקט של פיצוץ עליון, לקבלת מראה עתיק. אם תדביקי משהו מעל - לא יראו את הפיצוצים. נסי להסביר מדוע את צריכה להדביק משהו על רקע של פיצוצים??? כל השאלה לא מובנת לי. משהו מתפספס לנו בין השאלה להסבר.

משהו שנסיתי אתמול ועבד..

גם אני רציתי מראה פיצוצים של צבע על צבע ובניהם שכבת דבק נגרים.. על תמונה... חשבתי..ובסוף החלטתי לנסות את הדבר הבא.. צבעתי שכבת צבע.. הדבקתי תמונה..מרחתי דבק נגרים..מרחתי לכה..וזה עבד..נוצרו פיצוצים שקופים.. מה שנותר לעשות זה למלא את הפיצוצים שנותרו באיזשהו צבע...על מנת להדגישם..

למעלה