שאלה לגבי אפשרות זכיה בלוטו/טוטו...

שאלה לגבי אפשרות זכיה בלוטו/טוטו...../images/Emo3.gif

האם יש כאן מישהוא/מישהיא שמאמין באפשרות למשוך זכיה בפיס באמצעות הסוד - הבנתו ויישומו? אולי השאלה נשמעת נבובה וכל כך לא ברומו של עולם, אבל באמת שהייתי רוצה לשמוע לדעתכם. פשוט מכריי שמכירים את הסוד ומאמינים בו טוענים שהסיכויים לזכות בטוטו/לוטו קלושים ושזה לא נכון ולא טוב שבא כסף בכזו קלות (ולפי דעתי זה סותר את הסוד שמציעה את המנטרה "כסף בא בקלות ומהר") הרבה אנשים שמכירים את הסוד עדיין חושבים שצריך לעבוד קשה בשביל הכסף וזה לא בסדר "לזכות בכסף". בקיצור מה אתם חושבים?

GMjoy

New member
את יודעת מה עוד אנשים חושבים בנוסף לזה?

שלא רק צריך לעבוד קשה בשביל כסף, צריך לעבוד קשה בשביל לחיות בכלל !! את צריכה לעבוד ולהזיע כמו סוסה, ולהגיע לבית עייפה מתה, וללכת לישון - ולמחרת לקום שוב לעבוד! זאת ההבנה של האנשים לגבי החיים. מה את חושבת לגבי זה? את מסכימה איתם? את יכולה להרשות להאמין בזה? והתשובה שתעני - זאת התשובה לשאלה ששאלת! ועוד משהו: את אוהבת לבזבז כסף? לקנות דברים? או שאת במחשבות נוראיות על "אוי כמה חסר לי" "אין לי כסף" וכו'....??? עד כמה שאני שם לב, אנשים קמצנים, וכאלה שלא מרשים לעצמם דברים כי "אין" - במקרה הזה היקום עונה אם אין, אז אין - בקשתך היא לי פקודה!" בהצלחה !

GMjoy יקר../images/Emo13.gif

ההודעה שלך גרמה לי לחייך... פעם האמנתי שהחיים קשים, שאף פעם לא יהיה לי כסף כי זה הגורל שלי. התביישתי בכלל לרצות כסף האמנתי שכסף לא מקדם אותך לשום מקום... אבל מאז שהתוודעתי לסוד החלטתי והתחלתי לשנות את המחשבה שלי כן להודות שאני רוצה כסף ושלא צריך לעבוד כמו חמור בשביל זה. אז אני עובדת על זה וההודעה שלך חיזקה את האמונה שזה כן אפשרי. תודה לך אתה חמוד!

naty3

New member
היי

יש לי את הספר "חשוב והתעשר" של נפוליאון היל. הוא ניתח 500 אנשים מפורסמים, מהרבה תחומים בחיים. כל הספר מדבר על איך לעשות כסף. בספר יש 300 עמודים, המחקר בספר נערך 25 שנה. אם הם באמת רוצים כסף-שישנו גישה ומהר. ממליצה שהם יקראו את הספר. מה זה החוסר אמונה הזה, למרות שהם מכירים את הסוד? הייתי מבינה אם מדובר על מי שלא מכיר את הסוד. מה לא טוב בכסף שבא בקלות? אלוהים, איזה חינוך (או השפעה מהסביבה) הם קיבלו?

למעלה