שאלה לגבי אקס מן... יותר נכון הניו

YONI567

New member
שאלה לגבי אקס מן... יותר נכון הניו

אז ככה אני התחלתי לקרוא את הניו אקס מן רק לפני חצי שנה בערך ומה לעזאזל קורא כאן, הניו אקס מן איך זה נוצר? האם זה המשך ישיר של אקס מן ופשוט שינו ת´שם? ואם כן אז מאיזה חוברת (מספר) משנים את השם ולמה, מי עוזב ואיך ? וגם באיזה שנה מת קולסוס

alro

New member
כמה תשובות

הסדרה היא המשך ישיר של אקס-מן VOL.2 רק שהשם הוחלף (חוברת 114 היתה הראשונה) לא שמישהו עזב בדיוק אבל אחרי תוכנית החלוקה ב109 בית הספר הפך לבית ספר אמיתי למוטציות וצוות המורים כולל את הפרופסור, גין, ביסט, סקוט, ג´ימס (נחמש שלוולבי יש שם פרטי) ואמה פרוסט (כן כן, גם זורן אבל הוא לא דמות מוכרת) חוץ מזה פועלות עוד קבוצות ה-UNCANNY שכוללת את בובי, וולבי(לפעמים), וורן, קורט, ושות´ (ברח לי כרגע) והאקסטרים שכללו עד כה את בישופ, סטורם, רוג, גמביט ועוד כמה קולוסוס מת בסוף 99 אם אני לא טועה בגיליון 390 של הUNCANNY

tashian

New member
קולסוס

הוא מת כדי לפתור את הבעייה של הלגסי וירוס ע"י זה שהוא מת הוא שחרר לעולם את הנוגדן של הוירוס הסיבה שקוראים לחוברת ניו זה בגלל הגישה החדשה שם עשו שם למרות שלפי מה שקראתי בויזרד אז מרוול לא כל כך מרוצים ממה שמוריסון עושה שם ורוצים להחזיר את החוברת למשהו מסורתי יותר

alro

New member
זה נשמע דיי אבסורד

אם הם לא היו מרוצים הם לא הו מפרסמים את זה אבל מצד שני אלו מארוול, ואי אפשר להיות מופתאיפ מכל דבר טיפשי שהם עושים

YONI567

New member
יוא אמן שיעיפו את מוריסון לאלף עזאז

הבנאדם פשוט מפחיד אותי אתה אף פעם לא יודע את מי הוא יהרוג הפעם ולדביל יש מן הנאה מלהרוג את הדמויות האלה או לפצוע אותם או לחרבן לגמרי את קווי העלילה... זה נשמע קצת דבילי כי זאת סידרת קומיקס אבל זה נחמד לדעת שהגיבורים שלך לא בסכנת מוות תמידית, הפסיכי עלול להרוג את סטורם או משהו..... אמן שיפטרו ממנו וכמה שיותר רחוק!!! ולמי שענה על השאלות.... תודה

alro

New member
אל תגזים

יש לחברות הקומיקס מודעות לדמויות כשסטורם מתה פעם ראשונה זה היה בכוונה להחזיר אותה כשפיניקס מתה זה היה כי העורך בפועל אמר שאחרי מעשים כמו שהיא עשתה אי אפשר להשאיר אותה בחיים פסיילוק מתה כי העורכים פתחו בגישה שהם מחזירים לחיים רק את מי שבא להם (הם לא אמרו את זה ככה אבל זה מה שקרה בפועל) מה גם שהיא דמות שלא כולם אוהבים (אפילו שיש לה קהל מעריצים קטן ואדוק) ורגילה להזנח ולההרג (ראה AoA ואוליטמייט אקס-מן) ואחרונה חביבה DARKSTAR - דמות מאוד מישנית, לא אהובה או מוכרת במיוחד, שהדבר שהכי ידוע עליה הוא שלבובי ולה היה פעם קטע ובובי נשאר עם רגשות אליה. דמות כזאת אפשר להרוג וגם הפידבק על המוות שלה לא היה גדול. אנשים יותר כעסו על זה שהיא מתה ממש בלי סיבה, סתם כדי להרוג, יותר מזה שDARKSTAR ספציפית מתה הבעיה עם מוריסון זה התכנון שלו להרוג דמות מוכרת ואהובה לדבריו בחוברת 140, ואף אחד עוד לא יודע מי זאת תהיה

העלילה ידועה כבר שנה ויותר מראש!

כך שהסיכוי שהוא יעוף לפני 140 הוא לא סביר.

alro

New member
השמועה שרצה כרגע

היא שמוריסון שוקל לעזוב/כנראה יועזב בסביבות 150 הוא טוען שמזלזלים ברעיונות שלו ולא נותנים לו כבר לעשות שום דבר לדמויות הארוול טוענת (וגם מוריסון) שהם רוצים לחזור לאקס-מן היותר קלאסי. אבל הכל עדיין בגדר שמועות עוד שמועה היא שDC הציאו למוריסון לכתוב את סופרמן שזה מצויין כי יש לי סלידה מהדמות אולי תהיה לה סוף סוף עומק

למעלה