שאלה לגבי ארניקה

noa3470

New member
שאלה לגבי ארניקה ../images/Emo12.gif

שלום, אני חן.. שבוע 36+4 אני מתכננת ורשומה ללידה פזיולוגית פעילה בבי"ח לניאדו... ולאחר המלצות של מטפלת בדיקור מהקיבוץ, החלטתי לרכוש טבליות ארניקה ללידה.. (כמובן.. שעלי להדגיש... שאכן אולי ללא מידע מספיק..) היא הזמינה עבורי טבליות ארניקה 6 של וולדה.. העניין הוא שבכל מקום אני קוראת על ארניקה 15, 30 או 200... ומכן כמה שאלות: מה ההבדל... מה עלי לקחת (אם בכלל) באיזה שלב בלידה ובאיזה מינון.. והאם הטבליות שקיבלתי הן אכן מה שצריך... סליחה על האורך.. ותודה מראש על התשובות... יום טוב.. חן

הילהל

New member
נסי לשאול גם בפורום רפואה משלימה

אם אני לא טועה, מדובר בתרופה הומאופטית, והמספר מצביע על כמה זיקוקים או דילולים היא עברה. אבל מומחית גדולה להומאופטינ אני לא.

סטיוויה

New member
הי חן

תנסי לקרוא היטב אם מדובר ב-6D או ב-6 CH שאילו הם סימוני הפוטנציה(חוזק/עצמת דילול) של התרופה.אגב, אני אישית לא מכירה את המוצר של וולדה. לפי רמת הפוטנציה של התרופה תיקבע כמות הגלובולים שעלייך לקחת. ושוב,אני לא מכירה ארניקה בטבליות. תרופות הומאופתיות מגיעות בצורת כדורנים/גלובולים או בצורת טיפות. יש לך גם אפשרות להתקשר למרכז ההדרכה של וולדה ושאול באופן מדוייק איך וכמה לוקחים. אני אישית מסתייגת מההמלצה הגורפת להשתמש בארניקה בלידה. ארניקה מתאימה לכאבים שנגרמים כתוצאה מחבלות ופגיעות.יש נשים שהיא עשויה לעזור להן בכאבי הצירים. ליאישית היא ממש לא הזיזה. בדרך בתרופה הומאופתית למצב אקוטי(כמו כאבי צירים) לוקחים מנה ומחכים חצי שעה. אם מרגישים שמשהו זז אפשר לקחת עוד מנה,בדרך כלל יותר קטנה. ואפשר לקחת עוד אחת אחרי חצי שעה. אם אחרי שלוש פעמים אין שום שיפור אז לא להמשיך.התרופה לא מתאימה לך.

אשכר ש

New member
אני ממליצה לך לא לקחת את זה

מבלי שיש צורך אמיתי. צורך אמיתי יכול לזהות רק הומאפת שרואה אותך. תרופות הומאופתית הן תרופות שיכולות לגרום לתופעות לא רצויות, אם הן לא נלקחות עפ"י כללי ההומאופתיה הקלאסית.

למעלה