שאלה לגבי בגרות קיץ

אדרוש20

New member
שאלה לגבי בגרות קיץ

שלום לכם תיכוניסטים יקרים.. אני כבר סיימתי ממזמן את התיכון אבל לצערי הרב לא השקעתי מספיק בזמן הלימודים (כנראה לפי מה שהאוניברסיטה אומרת...) ועכשיו אני צריכה להשלים בגרויות.. באנגלית וגאוגרפיה... רציתי לשאול אתכם איך הבגרויות יהיהו? הרמה קשה? אתם יודעים אם כבר יצאו מיקודויות לאנגלית 5 יח' וגאוגרפיה 5 יח'? אשמח לעזרתכם... תודה

eva133

New member
אני מאמינה שכן..

תכנסי לכל חנות שמוכרת ספרי לימוד ותבדקי שם. בהצלחה

אדרוש20

New member
בלי קורס- יש מצמב להצלחה?

רציתי לשאול אם את חושבת שיש סיכוי לקבל מעל ה90 בגאוגרפיה ומעל ה95 באהנגלית בלי קורס? אין לי ידע קודם בגאוגרפיה.... וידע באנגלית יש לי עשיתי 5 יח' בתיכון עם ציון של 85... (אבל גירדתי אותו) אני לא רוצה לעשות קורס כי זה ממש יקר..... אבל אני חייבת להצליח בשביל להתקבל לאוניברסיטה... מה את אומרת? את יודעת איך נרשמים לבגרויות הנ"ל? ועד מתי ההרשמה?

eva133

New member
אממ

ברור שמתי שמורה מלמד אותך אז החומר נקלט יותר טוב אבל אם יש לך כוח רצון לשבת וללמוד, ואת חושבת שתביני את החומר מהמיקודית- כל הכבוד אולי אפילו תוכלי ללכת לתיכון בו למדת, ולצלם מתלמיד/ה את החומר הנלמד בכיתה לבגרות, אני חושבת שהחומר בשילוב המיקודית יהיו מתכון להצלחה. לבגרויות את יכולה להרשם בתיכון שלמדת בו וההרשמהאין לי מושג על מתי, אבל כדאי לך כבר להרשם ככה תהיי בטוחה שאת רשומה. בהצלחה שיהיה לך

galoosh33

New member
תנסי להרשם בתיכון הישן שלך.

לגבי אנגלית - אין ממש מה ללמוד, תנסי פשוט לעשות כמה אנסינים של בגרויות קודמות (יש באינטרנט) ותראי איך הולך לך. לא צריך מיקודית. לגבי גיאוגרפיה אין לי מושג, אבל אם לא עשית אף יחידה ואת רוצה לעשות 5 אז כדאי לך ללמוד מספר נורמלי ולא ממיקודית (שמשמשת יותר לחזרה).

אדרוש20

New member
תודה אבל מאיפה אני קונה "ספר נורמלי"?

ומה הכוונה בספר נורמלי?

אדרוש20

New member
מהו החומר לבגרות קיץ אנגלית 5 יח'?

מישהו יודע מאיפה אני מקבלת את החומר לבגרות קיץ אנגלית 5 יח'? למישהו יש סיכומים של החומר לבגרות שהוא יכול להביא לי? דרך אגב איך זה הולך אני עושה את שלושת השאלונים של 5 יח' באותו היום? לגבי גאוגרפחיה... זה טופס אחד ב5 יח'? או שזה לפי שיטת הצבירה?

למעלה