שאלה לגבי בובות ספוג מצופות בבד

m d res

New member
שאלה לגבי בובות ספוג מצופות בבד

הי רציתי לשאול אם משהו יכול לכתוב מהו תהליך העבודה של ציפוי ספוג מפוסל בבד. אני יודעת שבטח קצת קשה להסביר דרך המחשב אבל אשמח לדעת קווים כלליים. איזה בדים מתאימים, איזה דבק, מהם שלבי העבודה... (כבר יש לי ראש מפוסל בגריעה) ואם יש תמונות עוד יותר טוב! תודה, מעין

שלום מעיין וברוכה הבאה,

הבד הכי טוב לשימוש הו בד פילז: 1. הוא חזק מאוד (חורפי) 2. הוא נמתח בצורה טובה ולא יותר מדי 3. הוא זול (20- 25 ש"ח מטר) 4. הוא נעים למגע 5) קל יחסית לבדים אחרים. אפשר להתמש גם בבד טריקו. הדבק בעקרון הוא דבק מגע אני משמש בדבק מגע לבניית הבובה בספוג ולאחר מן כשצריך להדביק את הבד או עיניים או דברים חיצוניים בדבק שקוף טוב וחזק מאוד שנקרא All Glue purpous של חברת BIC . השלבים לבניית בובה הם: בנייה בספוג את הפנים, הגוף, הידיים, הרגליים וכמובן את הפה. הדבקה ותפירת הבד לספוג (פרווה אם צריך). הכנת העיניים, גבות, ריסים (אם צריך), שפם (אם צריך) כל הדברים שקשורים לפנים, ואז מדביקים אותם. מכינים בגדים, מוטות ברזל (אם רוצים) וזהו. (רק תדעי זה לא כזה קל כמו זה נקרא
) בהצלחה!

m d res

New member
תודה

תודה רועי, הבובה מאוד חמודה. אני יודעת שזה לא כל כך קל כמו שזה נראה, אבל יש לי קצת נסיון... אני צריכה להשתמש בבד מעט מבריק כך שפליז לא מתאים, אני מניחה שכל בד סרוג יכול להתאים?! האם צריך לגזור את הבד לפי גזרה או שאתה פשוט מתחיל מנקודת האמצע ומתקדם ממנה כלפי חוץ? צירפתי תמונה של הבובה שאני אמורה לצפות. (בשלבים ראשונים) שוב תודה, מעין

uh60a

New member
היי מעיני

מה קורה? עד כמה שידוע לי בן כיתתך מר צויבל נהיה אשף בנושא... נשיקות יוסי

ooommmr

New member
היי מעיין אם תרצי...

אוכל להסביר לך בטלפון ... איך ,מה ,כמה ,ולמה.. שלחי לי מסר עם המספר ונדבר.... הנה בובה שלי.... יום טוב...עומרי

קטיפה יכול להיות די מבריק אבל גם די בעייתי

וגזרה לבד זה תלוי בבובה שאת מכינה אם את מכינה את הבובה ע"פ גיזרה של ספוג אז יש לך גם גזרה לבד. אם אם מפסלת בגושי ספוג כמו בתמונה ששמת אז אין כל כך גזרה וצריך לקחת את הבד ופשוט למתוח אותו על הספוג ולהביק ולתפור. אני ממליץ על פליז מ"בית הבד של סילבי" שם יש פליז איכותי וטוב (מריה קונה משם). ואם אפשר לשאול בשביל מה בד מבריק לבובה הזאת?

בוקר טוב .

mdres הבובה שגילפת מאוד מיוחדת . רועי צודק לגבי בד מבריק במיוחד לפנים. כשהבובה תשחק תחת תאורה הברק מסנוור את הקהל . במידה ותרצי לאפר את פני הבובה זה לא הולך עם בד מבריק . בד פליז או בד מגבת דק נמתח יוכלו לתת לך תוצאה דיי טובה ושלא נדבר על נוחות הציפוי. לגביי הברק תוכלי לרסס עם ספריי שקוף ובמקומות הרצויים לפזר קצת נצנצים זעירים. את הבד המבריק שימרי לגוף הבובה או לאביזרים אך לא ממליצה לפנים. לגבי המתיחה אעלה שלבים מצולמים בהמשך היום. גילפתי ראש של כלב שמחכה לצילום ציפוי הראש
יום נעים דבי

צר לי על האיחור ...רועי אכן אני מגלפת בספוג

מגלפת בעץ [להנאתי] מגלפת לסירוגין בלילות שישי
דבי

את יכולה להשתמש בבד פפקו.

הוא מזכיר מעט במרקמו קטיפה עבה אבל הוא נמתח בצורה מאוד טובה ונוחה. אני לא חושבת שתוכלי למתוח באופן מושלם יריעה אחת לכל הבובה. מכיוון שיש לך מגרעות בבובה וזה יצריך אותך לעשות "פנסים".

למעלה