שאלה לגבי בחירת ה DJ

galitm

New member
שאלה לגבי בחירת ה DJ ../images/Emo79.gif

כמה DJS צריך ללכת לראות לפני שמחליטים ?? אני פחות או יותר יודעת מה צריך לבדוק (מעבר בין השירים, איך הוא "מרגיש" את הקהל) אבל אני לא יודעת אם אחרי שראינו רק DJ אחד אפשר להחליט. כמה DJS אתן הלכתן לראות לפני שהחלטתן ? (אני ראיתי את מורן מ"מוסיקה פלוס" בחתונה של קרוב משפחה שלי, ואח"כ הלכנו לראות אותו בעוד חתונה והוא נראה לי אחלה).

*שיר

New member
לדעתי כל מס´ מעל 2 זוכה

בעיקר חשוב לראות יותר מ- DJ אחד בשביל שתוכלו להשוות.

dorlim

New member
עוד שאלות בעניין הDJ

1. לכל מקום יש רשימת מומלצים, השאלה היא האם שווה להיצמד לרשימה זו (בגן אמרו לנו שבד"כ הם יכולים ללחוץ קצת במחירים...)? 2. עופר ממיקס, קאליינטה מוסיקה, פלסטלינה, בייגלה, יובל ענבר, פשוט מוסיקה - מכירים? המלצות? קטילות? 3. בהתחלה חשבנו על דאבל DJ (אולי אפילו רק לשעות המאוחרות לשלב שבו נשארים רק צעירים), ככל שאנחנו מדברים על זה, יותר אנשים אומרים שזה מיותר - מה דעתכם?
מראש צוות דורלים

אתי@

New member
אני יודעת שזה לא אופנתי לומר את זה

אבל הייתי בכמה חתונות או חלקי חתונות שהיו שם תקליטנים שונים ממיקס. בכל החתונות האלה, היו כל מיני בעיות כנראה עם הציוד שלהם. לפחות פעם או פעמיים כל המוסיקה נפסקת לאיזה דקה או שתיים, פתאום המוסיקה מזייפת וכו´. זה מוזר שזה כל הזמן קורה, ולכן אני מסיקה שאולי יש להם בעיה עם הציוד. אנחנו לקחנו את חנן דרוב המדרוב - והוא יותר מאחלה||| 1-800-214414

*שיר

New member
לדעתי טוב לבחור מרשימת המומלצים

המחירים באמת יורדים כאשר אומרים ל-DJ שהגעתם אליו מהרשימה,וגם אפשר להיות רגועים לגבי ההתאמה והארגונים מול הגן. אם DJ מסויים נכלל ברשימת המומלצים של הגן, סימן שהוא עבד שם כמה פעמים והם יודעים להסתנכרן אחד מול השני,וזה חשוב מאוד. אנחנו בחרנו את פלסטלינה ויצאנו מרוצים מאוד. ראינו בחתונות גם את עופר וגם את אורן, שהיו שניהם מצויינים. בסוף בחרנו את אורן והוא היה אחלה בחתונה שלנו. אהבנו גם את הגישה שלהם - שהם באים בשביל לעבוד עבורנו ולא הם קובעים את הטון. המוסיקה היתה רק ברחבת הריקודים, כך שכל שאר האורחים יכלו לדבר ולהנות בלי פם-פם-פם בראש. דרך אגב, לפלסטלינה יש כמה DJ שכל אחד מתמחה בסוג מוסיקה אחר. בפגישה הראשונה נפגשנו עם עופר, ולפי הכיוון הוא התאים לנו את ה- DJ עבורנו (אורן). וקטילה קטנה - במקרה יצא לנו לראות את ניר מפלסטלינה וממש לא אהבנו.

הילית*

New member
אין חוקים בעניין הזה

אם אתם מרגשים כימיה עם נותן השירות (בכל דבר) אפשר לסגור גם עם הראשון. ולראיה, אנחנו סגרנו עם הראשון שפגשנו, הוא היה בראש שלנו, קיבלנו המלצות וגם ראינו אותו בארוע (אם כי הדבר לא מייצג אף פעם כי זה מאוד תלוי בקהל) בסופו של דבר היינו יותר ממרוצים... בהצלחה!

tamar111

New member
אנחנו עשינו שטות וסגרנו עם הראשון.

איזו טעות.... זה היה הדבר הראשון שסגרנו (אחרי אולם) , היום אני לא יודעת למה לא בדקנו עוד קצת.. בכל מקרה סגרנו עם אינפיניטי בגלל השם הטוב שיש להם. לא נראה לי שנתחרט, אבל עדיין. אתמול היינו בחתונה כדי לראות בר אקטיבי ונדלקנו על התקליטן (מישהו לא מוכר, אבל החיבורים היו מדהימים, דיברנו איתו קצת והוא היה נורא נחמד, הוא לא מוכר ועובר מפה לאוזן) הקטע הוא שהמחיר שהוא לוקח יחד עם תופים ותאורה שלו והגברה וכל מה שנלווה הוא פחות ממה שאינפיניטי לוקחים רק על הדי ג´י, על תאורה הוספנו להם עוד 250 $ , ותופים אין להם בכלל (גם לא ידענו שזה קיים עד אתמול) דמי ביטול באינפיניט זה 50% מהסכום לתשלום. נורא התבאסנו כי הדי ג´יי ההוא באמת נשמע מעולה, וגם התופים זה רעיון מדליק, והמחיר בכלל.... אבל, לא שווה לנו לבטל. אז אני מקווה שיהיה מי שילמד מזה, לא לסגור בלי לראות אחרים, וגם שיש תקליטנים מעולים ולא ידועים שמגיעים אליהם במקרה...

הילית*

New member
את מי לקחתם מאינפיניטי ?

אנחנו לקחנו את עמית קורן מאינפיניטי והיינו מאוד מרוצים. מבחינתנו זה היה שווה את הכסף... אם לקחתם את מיקי ברזילי- גם הוא מעולה. הוא היה בחתונה של חברה שלי והוא היה נהדר. בכל מקרה אל תצטערו. אם הייתם שלמים עם ההחלטה באותו יום אל תתחילו לחשוב שאולי טעיתם. בכל דבר אפשר להגיד שאולי יש יותר טובים אבל צריך גם לדעת לחתוך.. בהצלחה

tamar111

New member
לקחנו את יניב די.

שמעתי שעמית ומיקי מעולים... על יניב אף אחד לא שמע. אני בטוחה שיהיה בסדר זאת חברה עם שם טוב ואני מקווה שהם באמת יודעים לעשות שמח... בכל מקרה, תודה על העידוד, קצת נישבזתי מכל הסידורים של החתונה, זה התחיל עוד בטעימות.... היום אני אצל אתי באיפור נסיון, היא בטח תשפר לי את המצב רוח...

הילית*

New member
אתי- בטוח....האשה הזאת היא פשוט

נשמה טובה, קורצה מחומר אחר לגמרי... בטוח שמצב הרוח ישתפר. גם לי היו עליות ומורדות במהלך התקופה של ההכנות, סך הכל בתקופה הזאת את כבר לא אדון לעצמך מבחינת זה שהסידורים גורמים לך להרגיש שאין לך שליטה על הזמן הפנוי שלך(אומרים שכשיש ילדים אז זה ניהיה יותר גרוע...) אז לכן זה כ"כ טבעי ! בקשר לתקליטן- מצטערת לא מכירה אותו. רק שמעתי את השם. אני הבנתי שמיקי ועמית (המתוקים) הם השותפים, בעלי החברה וכל השאר הם פרילנסרים שעובדים איתם.

יפעת22

New member
אני לא מסכימה שתשבזי ! ת מ י ד יהיה

יותר יפה ויותר זול ויותר ויותר ויותר... צריך לדעת לחתוך ולדעת גם שלא כל הדברים מסתדרים מושלם. אני מלכתחילה החדרתי לעצמי לראש שבטוח במשהו אחד (או יותר) תהיה פאשלה (טפו-טפו)... אני בטוחה שהדי-ג´יי יהיה סבבה ובסוף הערב תראו שחששתם לחינם. מקווה שיחזור מצב-הרוח הטוב אחרי אתי היום...תספרי לי בערב איך היה כי אני אצלה ביום שישי!

tamar111

New member
השביזות זה לא מזה.... זה הצטבר ...

זה התחיל בטעימות, כמו שכתבתי למיה, מתפלספים שעה על כן פטרוזיליה לא פטרוזיליה... אח"כ זה הקטע של הטיפים, שמישהו יסביר לי למה הטבח צריך לקבל טיפ של 400 ש"ח. הבעיה שלי עם זה היא עקרונית... מעבר לזה שזה נראה לי המון, יש לי הרגשה שזה יוצא מפרופורציה של "היית אחלה, קבל טיפ" זה נהיה ענין של שוחד. "קח טיפ, תוסיף לנו שטרודל תפוחים..." זה פשוט מגעיל אותי כל הקטע הזה.. אולי ככה נהוג ואני סתם מתרעמת, אבל מישהו מכתיב את החוקים והסטנדרטים, ונראה לי שכל השוק הזה כבר יצא מפרופורציות. די ג´י אחד לוקח 700$ השני לוקח 1300$ ... וזאת סתם דוגמה. אני עוסקת בבנית אתרים, נגיד לדוגמה שאני לוקחת 150$ על אתר, אם יבוא זוג כדי שאני אבנה לו אתר לחתונה , אני אקח לו 250$? זהו, שממש לא!!! ומכאן, הכל כבר התחיל לבאס אותי... אבל זה בטח יעבור לי בערב...

tamar111

New member
בטח שיש...

אבל צריך עדיין לשפץ אותו. אני אשב על זה בסוף שבוע.. http://www.boaz.101main.com/wedding

למעלה