שאלה לגבי בחירת ה DJ

יפעת22

New member
דבר ראשון - זה יעבור עד הערב...

דבר שני - לא אין את כל הקטע הזה של הטיפים, אבל ללא ספק המילה "חתונה" פשוט מקפיצה מחירים באופן לא מוצדק, לא הגיוני ולא מקצועי!!!!!!! בקטע של הטיפים פשוט אמרו לנו שאם נרצה ניתן בסוף הערב סכום כללי והקיטרינג כבר יחלקו זאת כרצונם בין האנשים.

הילית*

New member
גם אצלנו זה היה ככה.

נשמע לי ממש חוצפה לדרוש טיפ ואת גובה הטיפ מראש.. ממש שערוריה !

הילית*

New member
נתנו למנהלת הארוע סכום כולל

האמת אני לא זוכרת כמה- זה האבות סיכמו בינהם ונתנו בסוף הערב עבור המלצרים, הדיילת, הסדרנים וכו´. לי נראה סביר 50 ש"ח לראש

tamar111

New member
מרב שהתבאסתי יצאתי באמצע השיחה.

אני לא יודעת אם הם ביקשו טיפ מראש, או שההורים הגדילו ראש. בכל מקרה, הטבח אמר שנהוג לתת 2000 ש"ח למלצרים, ושאם אנחנו רוצים לתת לו בנפרד, אז שלא נדבר על זה עם אף אחד כי זה ביננו לבינו... (ברצינות...) ההורים נתנו לו 200 ש"ח מראש וגם למנהל הארוע. ומתכוונים לתת עוד 20בסוף ולמלצרים 1500 .. כל הקטע הזה זה מסחרה אחת גדולה.

הילית*

New member
נשמע לי ממש לא בסדר...

אני רוצה להגיד לך שאצלנו הדברים היו ממש אחרת. לא היה לנו שום מגע עם הטבח. ניהלה את העניינים מולנו לימור מהשיווק- היא ישבה איתנו לבנות את התפריט, היא ישבה איתנו על החוזה, ליוותה אותנו לאורך כל הדרך וגם ביום החתונה. רק ביום החתונה פגשנו את מנהלת הארוע. לאורך כל הזמן נאמר לנו שאנחנו לא חייבים לתת טיפים כי העובדים שלהם מקבלים משכורת. הטיפ ניתן רק בסוף הערב והם במפורש לא ידעו כמה אנחנו עומדים לתת וזה בכלל לא שינה את היחס שלהם. ואת יודעת משהו- ככה זה צריך להיות !

tamar111

New member
נכון, וזה מה שמעצבן אותי....

זה גם החלטה של ההורים אם לתת, כי זה בפירוש יוצא מהכיס שלהם. אמא של בועז כבר חיתנה שם את הבן של בעלה, וככה היא פעלה גם בחתונה שלו. נראה לי חסר טעם להתערב, ולשכנע את ההורים שלא נראה לי כל הקטע, אז אני עומדת מהצד ומתעצבנת.

*שיר

New member
הילית, את צודקת ב-100%

גם אצלנו זה היה ככה. כששאלנו לפני הארוע אמרו לנו בפרוש שניתן כמה שאנחנו רוצים ורק אמרו לנו שיהיה X מלצרים, כדי שנוכל לחשב מראש. בסוף הארוע נתנו 50 שקל למלצר בלי שום דבר לטבח או למישהו אחר. היה לנו רק קטע קטן עם מנהל הארוע שדרש טיפ, אבל זה היה רק ממש בסוף הארוע ואחרי שנתנו לו את הטיפים למלצרים. בכל מקרה, תשלום מראש בלי שאף אחד יידע נשמע לי ממש כמו שוחד. זה לא נהוג ולא מקובל (וסליחה מראש אם אני מבאסת אותך יותר).

יפעת22

New member
לדעתי, טבח או כל עובד אחר שדורש

טיפ לפני הארוע הוא חצוף במיוחד! זה כבר לא טיפ אלא דרך אחרת לבקש עוד כסף! החוצפה בגדולתה!

יפעת22

New member
הכוונה היא שנותנים לפי ראש?

למי נותנים - מלצרים , סדרנים...ומה עם טבחים ועם הטכנאים (למשל העוזר של הדי-ג´יי)? ***ראיתי את האוסקר אצל יאיר...נחמד

הילית*

New member
נתנו לפי הערכה של מס´ המלצרים,

הדיילת והסדרנים. לא ממש ספרנו ונתנו סכום גלובלי למנהלת הארוע. ממש לא זוכרת אם הטבחים נלקחו בחשבון. טכנאים, למשל של הדי גי, אני לא רואה צורך משום ששילמנו מספיק לדי גיי וגם אותו דבר לגבי גשר התאורה- לא ראינו שום צורך לשלם בנוסף. ותודה.... (בקשר לאוסקר)

מיה :)

New member
את צודקת, באמת לא הבנתי את הקטע

שהטבח מבקש טיפ מראש
אצלכם הוא עוד היה צנוע, מאיתנו הוא ביקש 1200
בחיי, יש לי את המסמך
כמובן שהוא לא קיבל
דיברתי היום עם אבינועם. הוא לא רצה לומר לי כמה ביקש מכם. אם זה לא סוד, הייתי רוצה לדעת...

tamar111

New member
וואי מיה, אני כל כך מסטולית...

לא סיפרתי לך אפילו. היינו בחתונה כדי לראות את אפריקה בר, והם היו אחלה. וכמו שכתבתי אתמול, יצאה לי כל הרח מהמפרשים להמשיך לחפש, הם היו בסדר, אז יאללה.. אז בסוף לא התקשרתי אליו. אולי הוא בעצמו התבלבל... בכל מקרה, לא סגרנו עדיין עם הבר ההוא, אם יהיה לי חשק להמשיך לראות אני אתקשר אליו, אם זה ימשיך ככה, אז ניקח את מי שכבר ראינו. בכל מקרה, המון המון תודה על העזרה שלך .

מיה :)

New member
את צודקת, באמת לא הבנתי את הקטע

שהטבח מבקש טיפ מראש
אצלכם הוא עוד היה צנוע, מאיתנו הוא ביקש 1200
בחיי, יש לי את המסמך
כמובן שהוא לא קיבל
דיברתי היום עם אבינועם. הוא לא רצה לומר לי כמה ביקש מכם. אם זה לא סוד, הייתי רוצה לדעת...

אתי@

New member
תמר - אני מכירה את אתי כבר כ-8

.ודשים, ועברתי כמה תקופות לא קלות (בלשון המעטה), בטוח יותר קשות משביזות מההכנות לחתונה. אני חושבת שעברתי את התקופה הזאת רק בזכות אתי. היא פשוט משהו אחר... אני מאחלת לך ערב מדהים עם אתי, אין לי ספק שהיא לא רק תשפר לך את מצב הרוח, אלא גם תרגיע אותך בכל מה שקשור במראה החיצוני שלך ביום החתונה. בהצלחה!!! אתי@

*שיר

New member
זה חוק מרפי, ילדונת...

תמיד אחרי שתסגרי עם מישהו תמצאי מישהו שייראה לך יותר טוב, יותר זול ...

למעלה