שאלה לגבי בישול בחלב אם (?)

שאלה לגבי בישול בחלב אם (?)

הקטנים מתקדמים במוצקים (טפו טפו) ולא בא לי לתת להם דייסות אינסטנט. חלב פרה אסור עד תשעה חודשים והמטפלת הציעה שתבשל דייסה אמיתית עם חלב אם או תמל.

לי זה נשמע קצת ביזארי. מישהי עשתה את זה פעם?
 
לא מומלץ להרתיח חלב אם

אני עשיתי קוואקר על בסיס מים והייתי מוסיפה חלב אם טרי או מחומם
 

יכי67

New member
מסכימה, ועוד רעיון

את יכולה להעשיר כל דייסה ואיפילו פירות גם בחלב שקדים שאת מכינה משקדיה/שקדימון (חמאת שקדים מעורבב בקצת מים, זה מאוד עדין, מזין וטעים.
 
בישול בחלב אם

הי חיפאית

גם אני לא ניסיתי..
ספרי לנו איך יוצא..
אבל - באמת לא מומלץ להרתיח, אז בשלי את הדייסה על מים ותוסיפי את החלב אחרי.
כמו שיעל כתבה - את יכולה לעשות גם עם שקדיה או אפילו חלב אורז.

בהצלחה,
 

Mr China

New member
אפשר גם להכין את הדייסה עם מים רותחים

ולהעשיר עם חלב אם שמוסיפים אח"כ, כלומר לא לבשל עם זה. נראה לי שזה מאבד מערכו כשזה מבושל.
 
למעלה