שאלה לגבי בית השעווה,

שאלה לגבי בית השעווה,

מאיזה גיל מכניסים לסרט הזה ידוע לכם? אח שלי - 13,יש סיכוי שייכנס?

דם דם

New member
חח..

נדמה לי מגיל 15 או 16 אפשר ללכת לראות אותו, כי שמעתי שביקשו ממישהו תעודת זהות, או שסתם זה היה למשהו אחר, אני אישית מקווה שיתנו לך או\ו לאחיך להיכנס לראות אותו, ראיתי את הסרט והוא אדיר אני ממש התלהבתי שראיתי אותו שוב.

sapirush1

New member
מה באמת?

אני בת 15 ואני מתכננת ללכת לראות אותו בשבועות.. חייב ת.ז כדי להיכנס? וזה בגלל שיש בו סצנות עירום? אני שונאת את סרטי האימה שמכניסים קטעים כאלו זה הורס! אם רוצים לראות דברים כאלו לכו לסרטי פורנו אבל לא לסרט אימה! היום ראיתי את הצעקה שוב ושם למשל יש קטעי סקס אבל לא מראים שום דבר שבואו נאמר לא לילדים מתחת לגיל 14.

דם דם

New member
אממממ

לא נראה לי שיעשו לך בעיות ללכת לראות אותו, אולי באמריקה הם לא נותנים לילדים להיכנס לראות אבל בארץ לא שמעתי על זה מעולם, הסרט אומנם מגעיל ודוחה אבל לא משהו מזעזע,אם ראית "המסור" "המנסרים מטקסס" אז את תתמודדי גם עם הסרט הזה. בכול אופן לכי תראי אותו אני מקווה שיכניסו אותך, אם לא אז את יודעת כבר דרכים אחרות לראות ת'סרט.

montu

New member
אני בן 14 ולא עשו לי בעיות...

אפילו לא שאלו בן כמה אני... אבל הסרט הזה הרבההההה יותר מגעיל מהמנסרים מטקסס! ומילא אם הוא היה גם מפחיד..... אוי ומסכנה פריס הילטון איך היא מתה... חחח בקיצור אני לא אהבתי את הסרט הזה... ציפיתי להרבה יותר

montu

New member
אין בסרט קטעי עירום

טוב אולי רק יש את הקטע שפריס הילטון כמעט מתפשטת אבל אין כלום... וגם אני שונאאאאאאא סרטים שתוקעים עירום בלי קשר לעלילה.... אבל הסרט עצמו לא כזה משו.... אותי הוא לא הפחיד בכלל אבל הוא מגעיל בטירוף....

Janey Briggs

New member
גם אני בת 13 ו...

אני אבקש מאבא שלי שיקנה את הכרטיסים לסרט. אם את מעל גיל 16, אולי יכניסו את אח שלך אם את תקני 2 כרטיסים גם.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifאני בת 16 ונראית בת 18

וביקשו ממני תעודת זהות
אז הלכתי לקופה אחרת שדם לא עשו בעיות

דם דם

New member
תלכו לסרט!!!

לא נראה לי שיעשו לכם בעיות עם זה, ולא משנה מה הגיל, בארה"ב אני יודע ששם עושים בעיות ורק מגיל מסויים לא מרשים אבל בארץ לא שמעתי שעשו בעיות עם סרט אף פעם,(חוץ מהסרט "כלבים לא נובחים בירוק") ששם רק מעל גיל 18 היה מותר ללכת לראות,כי היו בו קטעי סקס וטענו שהוא פורנו, לכו תבינו...בכול אופן תלכו לראות אני לא מאמין שמישהו יעשה לכם בעיות עפ הגיל בגלל שאת צעירים, חוצמזה לקופאית שמוכרת כרטיסים זה לא ממש משנה כולם עומדים בתור מבקשים כרטיס והיא נותנת לפי הסרט שרוצים.

למעלה