שאלה לגבי בליינד דייט'ס

שאלה לגבי בליינד דייט'ס

מה מינימום המידע שאתם צריכים לפני שאתם יוצאים לבליינד דייט? אני שואל, כי בזמן האחרון אני מוצף בטלפונים שאני מקבל מחברים/מכרים. תמיד התיאור בסיסי ומינימלי - בת XXX, חמודה, חכמה, עובדת ב... (מאוד מרשים), וזהו בערך. אם מדובר בחבר טוב, עוד איכשהו אפשר לסמוך על זה שתהיה התאמה מינימלית. ברגע שהמספר מגיע ממישהו פחות קרוב, יכולות להיות קטסטרופות. בגלל שיש קשר לאנשים שאני מכיר, אני מרגיש קצת יותר מחוייב להפגש ולא לפסול את הבחורה משיחה ראשונה בטלפון. בשבועיים האחרונים יצאתי לשתי פגישות כאלה והן היו די זוועתיות. בלי קשר, סופ"ש טוב מענג לכולם.

שירס36

New member
זה תלוי במה מהותי לך בבת זוג

אם יש איזשהו קריטריון "יבש" שברור לך שאתה לא יכול להסתדר איתו אז ברר אותו מראש. למשל, אם היא מעשנת - אם זה חשוב לך, אם היא גבוהה ממך - אם זה חשוב לך, וכדומה...

אני לא מבינה דבר אחד

למה אתה מרגיש מחוייב להיפגש עם בחורה למרות שהיא ממש נראה לך בשיחה בטלפון? דרלינג אם אתה מדבר בטלפון וזה לא זה והיא לא נראית לך כבר בשיחה עזוב אל תיפגש איתה כי זה יכול להיות כמו שאמרת זוועה. תספק את החברים שלך בצורה אחרת לא להתחייב לצאת עם כל בחורה שמביאים לך

האמת?

כדי שאחר כך לא יגידו - מה אתה מתלונן שאתה לבד, נתנו לך טלפון ואפילו לא ניסית. חוצמזה, אם אני לא נותן הזדמנות רצינית, אני תמיד מרגיש שאולי פיספתי את אהבת חיי. אבל כן, הסטטיסטיקה אומרת שאם זה לא זה בשיחה הראשונה, זה לא זה בכלל ("אקדח במגירה במערכה ראשונה..").

riki23

New member
נו באמת

אי אפשר לפסול אדם על סמך שיחה טלפונית, אלא אם כן יש בעיה מיוחדת.

בטח שאפשר

לפי סגנון דיבור שלו לאן השיחה מתפתחת האם בכלל מתחת למשהו ועוד המון סיבות נגיד והתחלת לדבר עם משהו פתאום את קולטת שהשיחה לא מתפתחת והיא תקועה במה עינינים ומה מספר וכו' אז אין לאן להמשיך מזה

BABELICIOUS

New member
לדעתי...

לא צריך יותר מאשר פרטים מינימליים. גם ככה על הנייר הכל יכול להישמע פיקס אבל בדייט ליפול. כשיש לך פרטים מינימליים אתה לא מצפה ליותר מדי והכי טוב ככה. בדייט לומדים את מה שרוצים ומהמקור זה הכי טוב.

magenta73

New member
ההשקפה שלי היא כזו...

אני מאמינה בגיצים. כבר הסברתי בערך מה זה גיצים. בגדול זה אנרגיה, כימיה, מה שאתה קורא מהאדם במולך. גשטלט. "מידע" זה או אחר לאו דווקא יגיד לי אם הבחור הזה ימצא חן בעיני או לא. מה שיותר יספר לי אם יש התאמה זה אם יש כימיה בשיחת טלפון. יש כאלה שכבר בשיחת הטלפון אתה קולט שאין שם ממש עם מי לדבר.

מצד שני

תמיד אפשר ליפול על מישהו במצב רוח אדיש/עייף/אפטי/עצבני או סתם תלוש. לפעמים גם קשה להפתח, במיוחד בשיחת טלפון אם מישהו שאתה לא ממש מכיר, אולי גם אחרי שהספקת להתעייף מעשרות שיחות טלפון שלא יצא מהם כלום. אני למשל לא חובב גדול של שיחות טלפון, הרבה יותר מעניין לדבר איתי פנים אל פנים (if I may say so myself). אולי אם הייתי עסוק כל היום בלהדוף בחורות מהדלת שלי, הייתי מסנן ביותר מהירות. מכיוון שזה לא המצב, אני נוטה למשוך קצת יותר לפני שאני מתאכזב סופית...

באז באז

New member
גם אני לא אוהב שיחות טלפון

ובטח שיחות ראשונות, מחר אני גם צריך לעשות אחת. במקרה הזה אני יודע שקצב השיחה תלוי בי וזה בעייתי למדי...

magenta73

New member
גם אני בעד פנים מול פנים

אבל בכול מקרה, לרוב, מי שכבר בשיחת הטלפון עשה לי את זה, עשה לי את זה גם פנים מול פנים, וההיפך - מי שלא עשה לי את זה בטלפון, לא עשה לי את זה בפגישה... אז...

למעלה