שאלה לגבי בנית חדר לתינוק

ashlaya

New member
שאלה לגבי בנית חדר לתינוק

יש לנו חדר שינה בגודל 23 מ"ר עם אופציה של הוספת עוד 5 מ"ר שצריך לחלק לשני חדרים שאלתי היא מה צריך להיות מינימום גודל חדר? ומה דעתכם על כניסה נוספת דרך החדר למקלחת ושירותים האם זה לא צורם קצת?

לפי מה שהבנתי, החדר שלכם הוא

מאד גדול. אבל חסרים לי כמה פרטים: מה גודל הדירה כולה? האם השירותים והמיקלחת יהיו באחד מהחדרים האלה שאתם יוצרים אחרי בוספת חמישה מטרים וחלוקה המרחב לשניים? האם הכניסה דרך חדר השינה היא כניסה שניה לשירותים? האם השירותים האלה הם היחידים בבית? בקשר לגודל מינימום, זה תלוי במה את אוהבת. לפי מה שאני ראיתי, היום עושים חדרים קטנים יחסית לפי התקן, בגודל בערך בין 9 ל - 10 מטרים, שזה לדעתי מאד קטן. חדר של בערך 12 מטרים הוא חדר יפה וסביר. כמובן, שככל שהחדר יותר גדול = יותר כיף. לנו למשל, יש אופציה לעשות חמישה חדרים סבירים או ארבעה חדרים גדולים, ואנחנו רוצים לעשות ארבעה גדולים, כדי לחיות ברווחה...

../images/Emo41.gif לשואלת ודומיה/דומותיה../images/Emo91.gif

לשאול שאלות בקשר לשינויים פנימיים וחלוקה פונקציונלית בלי לצרף סקיצה או תוכנית דירה (דבר אלמנטרי ופשוט עם סורק) זה לשאול רק בשביל לשאול ולא בשביל לקבל תשובה רצינית בכלל. אז עזרו לנו לעזור לעצמכם , או לכם....

ashlaya

New member
תשובות ושאלות...

אז קודם כל תודה על היחס... והנה כמה תשובות גודל הבית כולו בערך 55 מ"ר וגם לאחר הרחבת החדר שהוא גדול בבסיסו עדיין תישאר כניסה שהיא נוספת בבית למקלחת ושירותים לפחות דרך אחד החדרים קבלן יקר...היתי שמחה לצרף סקיצה ולקבל עצה יסודית ביותר...אבל אין לי סורק... ולפעמים גם לשמוע טיפים וחוות דעת כללית יכולה לתת כיוון ורעיונות להמשיך איתם תודה לכם

תפסיקי עם האשליות ועיברי לתושיות../images/Emo8.gif

אם היית לוחצת עם העכבר על שמי, היה נפתח כרטיס אישי ובו גם קישור להודעה הכוללת את הפקס. שלי.
אז שלחי סקיצה של הדירה ( בקנה מידה שיהיה מצויין !!!) ואוכל לסיע לך גם בתשובה שלי וגם להעביר את הסקיצה לפורום (ברשותך) דרך הסורק שלי כך שגם אחרים יוכלו להציע לך...בטח אוה עמיחי
הפקס. 048342559

למעלה