פטריות אפויות בגריל
New member
שאלה לגבי בצק של קיש/פאי/טארט
במתכונים נכתב להכניס את הבצק ככדור עטוף בניילון למקרר למשך כחצי שעה+,-. בכמה מקומות ראיתי שמומלץ לרפד את תבנית הקיש / פאי בבצק ואז להכניס למקרר לאותו משך זמן להתייצבות. ככה הבצק לא נפרד מהדפנות המסולסלות, והדוגמא נישמרת. שאלתי היא: האם צריך להמתין פעמיים, או שאפשר לרפד את התבנית בבצק ולהכניס למקרר לכחצי שעה פעם אחת בלבד, וזה יעשה את "העבודה" (כלומר "שניים במחיר של אחד"). בתודה!
במתכונים נכתב להכניס את הבצק ככדור עטוף בניילון למקרר למשך כחצי שעה+,-. בכמה מקומות ראיתי שמומלץ לרפד את תבנית הקיש / פאי בבצק ואז להכניס למקרר לאותו משך זמן להתייצבות. ככה הבצק לא נפרד מהדפנות המסולסלות, והדוגמא נישמרת. שאלתי היא: האם צריך להמתין פעמיים, או שאפשר לרפד את התבנית בבצק ולהכניס למקרר לכחצי שעה פעם אחת בלבד, וזה יעשה את "העבודה" (כלומר "שניים במחיר של אחד"). בתודה!