שאלה לגבי גאליס

panda0zombie

New member
שאלה לגבי גאליס

מתי תתחיל העונה החדשה? ואיזה מספר עונה היא תהיה?

*משהו מעניין שחשבתי עליו אגב: גאליס היא סדרת הבת נראה לי היחידה שהצליחה יותר מסדרת המקור XD (החולמים)

Roei152

Well-known member
מנהל
ערוץ הילדים כבר התחיל להתכונן מבחינת קפפיין וכזה
אבל עדיין אין תאריך.... /לא ידוע לי תאריך
זאת תהיה עונה 5

שיר m

Well-known member
לגמרי

וממש אהבתי את החולמים

&nbsp
העניין הזה ממש מעצבן, להפסיק עונה באמצע ואז לקרוא להמשך שלה עונה חדשה... כבר הפסקתי לספור

panda0zombie

New member
גם אני ממש אהבתי את החולמים!

לא יודעת למה אני אפילו אעז ואומר שאולי אהבתי את החולמים יותר מגאליס.. החולמים היה יותר אפל כזה עם האווירת בית יתומים והבגדים שלהם וזה
וזה באמת ממש מעצבן לקרוא לחצי עונה , עונה חדשה זה ממש מבלבל אותי כי בתכלס אם שני חצאי עונה הייתה עונה אחת אז היינו אמורים להתחיל את אמצע עונה 3 אם אני לא טועה וזה כבר פחות מבלבל

שיר m

Well-known member
בדיוק, החולמים היה מיוחד כזה, שונה.

נראה לי גם עונה 3... אין לי מושג למה התחילו בכלל את החצאים האלה אין בזה שום דבר טוב

Roei152

Well-known member
מנהל
דווקא האוירה בחולמים החליצה אותי ...
זה שיונתן כל הזמן מדוכדך כזה לא מצא חן בעיני לעומתו רוני גיבור "אליפים" יותר מנהיג שמחדיר מורל גם לרוני יש צרות וגם רוני יש את הרגעים בעונה הראושנה שהוא יותר מחפש את עצמו אני לא אומר שלא אבל יונתן כלכך דיכא אותי עכשיו קצת פחות שהפסקתי ללראות במחצית השניה של החולמים וחזרתי לזה רק השנה והשלמתי...
גאליס מאוד שיפר את ההרגשה שהחולמים יצר ואני אוהבב את גאליס בגלל שהוא מתרחחחש במחנה עליז ויותר קופצני
לגבי העונות כן תיאורטית זה אמצע עונה 3 אבל ערוץ הילדים החדש שינה את זה עכשיו שהערץ חזר לנוגה תקשורת ההפקה הבאה תחולק כמו "שוברי גלים" כמו שאנחנו אוהבים אבל גאליס ממשיכה בדרכה המוזרה לקרוא לכל מחצית עונה שלמה אבל זה יגמר עם ההפקה שתבוא אחרי גאליס...

שיר m

Well-known member
כן, גאליס והחולמים זה שני דברים שונים מבחינת האווירה...

למעלה