שאלה לגבי גונדי וקמח חומוס

שאלה לגבי גונדי וקמח חומוס

התברר שקניתי קמח חומוס לא קלוי, האם זה משמעותי במקרה של גונדי?

מישהו יודע מה ההבדל למעשה? איך הקלייה משפיעה בזמן הבישול?
 

TCHM

New member
קנית טוב...

ההבדל הוא בטעם, הקלוי והפחות שכיח בעל טעם הקלייה.
הרגיל הוא שמשמש לרוב בבישול.
אין הבדל משמעותי בבישול אבל עדיף להשתמש ברגיל כי
הוא מעט דביק יותר.
 
מצוין, תודה רבה!

דווקא בכל המתכונים שמצאתי ברשת היה כתוב במפורש להשתמש בקמח חומוס קלוי.
 
למעלה