מסכים איתך ועם הדר בנושא האקונומיקה
אני לא משתמש בענפים בכלובים שלי, אבל אם הייתי חייב להכניס כאלה, הייתי בוחר משהו שלא יפריש שרף (ענפים "טריים" של אורן וברוש לא באים בחשבון). בעבר השתמשתי בענפים של עצי תפוז, שנוסרו מעץ חי, ואח"כ יובשו במשך תקופה מסויימת בשמש. (העדפתי ענפים שטופלו בצורה הזו, ולא ענפים "מתים" מכיוון שהאחרונים מכילים בד"כ הרבה יותר מזיקי-עץ, שאותם אני לא מעוניין לארח בבית שלי.) כמו כן, הייתי דואג להסיר מהענף את הקליפה, וכך להקטין את הסיכויים להימצאותם של מזיקים שונים על הענף, ולהצטברות של לכלוך בהמשך, במהלך השימוש בו בכלוב. ובאשר לניקוי - אני חושב שהייתי מסתפק בשטיפה יסודית במים חמים מאוד, ובהברשה במברשת קשה. את אופציית התנור אף פעם לא ניסיתי. יכול להיות שזה עדיף. אולי זה גם עוזר לייבש את הענף; אני לא יודע.