שאלה לגבי גלאי עשן

• פותח הנושא Edne
  • פורסם בתאריך

Edne

Active member
שלום, יש לי שאלה מוזרה בספק אם מישהו ידע לענות לי אבל מנסה בכל זאת.
יש לי גלאי עשן בבית מסוג FIRE ANGEL SM-F
(אני לא בטוחה, חושבת שזה שם וסוג הגלאי לפי תמונות מהאינטרנט. גרים בשכירות כ4 שנים וכך נכנסנו לדירה, לדעתי זה לא גלאי מהסוג שצריך להחליף סוללות וכאלה)
מאתמול הוא עושה מן ציוץ בודד כזה אחת לשעה לפעמים יותר...לפעמים פחות
ניסינו להבין מה זה ללא הצלחה.
זו פעם ראשונה שעושה את זה אשמח לעזרה ממישהו?
תודה

רשר

Well-known member
מנהל
שלום, יש לי שאלה מוזרה בספק אם מישהו ידע לענות לי אבל מנסה בכל זאת.
יש לי גלאי עשן בבית מסוג FIRE ANGEL SM-F
(אני לא בטוחה, חושבת שזה שם וסוג הגלאי לפי תמונות מהאינטרנט. גרים בשכירות כ4 שנים וכך נכנסנו לדירה, לדעתי זה לא גלאי מהסוג שצריך להחליף סוללות וכאלה)
מאתמול הוא עושה מן ציוץ בודד כזה אחת לשעה לפעמים יותר...לפעמים פחות
ניסינו להבין מה זה ללא הצלחה.
זו פעם ראשונה שעושה את זה אשמח לעזרה ממישהו?
תודה
זו הודעת סוללה בעלת מתח נמוך,
לחיצה על לחצן המכשיר (במרכז) תפסיק את הצפצוף (רק עד 10 לחיצות) כדי לאפשר להחליף סוללה בלי הטרדה כמה ימים,
הסוללה מיועד לגיבוי בעת הפסקת חשמל (כולל בעת שרפה כשמנתקים את החשמל),
לרוב פתיחה ע"י סיבוב נגד כיוון השעון,
מאוד מומלץ לנתק את החשמל אך לא פעם לא יודעים לאיזה מעגל המערכת מחוברת לכן בשעות היום מנתקים את כל החשמל לבית בעת החלפת הסוללה,
היבואן הרשמי "ניסקו" להתיעצות על סוג הסוללה (יש 9V או 12V),

Edne

Active member
זו הודעת סוללה בעלת מתח נמוך,
לחיצה על לחצן המכשיר (במרכז) תפסיק את הצפצוף (רק עד 10 לחיצות) כדי לאפשר להחליף סוללה בלי הטרדה כמה ימים,
הסוללה מיועד לגיבוי בעת הפסקת חשמל (כולל בעת שרפה כשמנתקים את החשמל),
לרוב פתיחה ע"י סיבוב נגד כיוון השעון,
מאוד מומלץ לנתק את החשמל אך לא פעם לא יודעים לאיזה מעגל המערכת מחוברת לכן בשעות היום מנתקים את כל החשמל לבית בעת החלפת הסוללה,
היבואן הרשמי "ניסקו" להתיעצות על סוג הסוללה (יש 9V או 12V),
תודה על תשובתך.
ניסינו ללחוץ על הכפתור במרכז אבל זה מפעיל את הצפצוף המתמשך (זה כשיש בעת זיהוי עשן רציני, שריפה וכו')
מקווה שהבנתי אותך נכון, צריכים להוריד את החשמל בכל הבית ופשוט להחליף סוללה בפנים?
האם צריך לזה איש מקצוע או שניתן לעשות זאת באופן עצמאי? אכן אם צריך נתייעץ עם היבואן על סוג הסוללה.
אבל מעדיפים מינימום קשר ומגע עם בעלי הדירה
האם אפשר לקבל הכוונה להחלפה עצמאית? זו סוללה רגילה או משהו מיוחד? איפה רוכשים וכו'?
תודה רבה.

רשר

Well-known member
מנהל
תודה על תשובתך.
ניסינו ללחוץ על הכפתור במרכז אבל זה מפעיל את הצפצוף המתמשך (זה כשיש בעת זיהוי עשן רציני, שריפה וכו')
מקווה שהבנתי אותך נכון, צריכים להוריד את החשמל בכל הבית ופשוט להחליף סוללה בפנים?
האם צריך לזה איש מקצוע או שניתן לעשות זאת באופן עצמאי? אכן אם צריך נתייעץ עם היבואן על סוג הסוללה.
אבל מעדיפים מינימום קשר ומגע עם בעלי הדירה
האם אפשר לקבל הכוונה להחלפה עצמאית? זו סוללה רגילה או משהו מיוחד? איפה רוכשים וכו'?
תודה רבה.
כל דגם, מודל, שנת יצור,,, יש סוג סוללה שונה - פותחים ונהנים🙂

למעלה