שאלה לגבי גלידה ביתית
רציתי להכין גלידת קוקוסבבית ללא מכונה וללא ביצים לא מבושלות.
אופציה אחת היא פשוט לשים את החלב קוקוס עם הרבה סוכר ולשים במקפיא.
אופציה שניה להקציף שמנת צמחית(אני צריכה שזה יהיה פרווה) לערבב אותה יחד עם החלב קוקוס וסוכר ולהקפיא.
איזו אופציה נראה לכם שתצא טוב יותר?
רציתי להכין גלידת קוקוסבבית ללא מכונה וללא ביצים לא מבושלות.
אופציה אחת היא פשוט לשים את החלב קוקוס עם הרבה סוכר ולשים במקפיא.
אופציה שניה להקציף שמנת צמחית(אני צריכה שזה יהיה פרווה) לערבב אותה יחד עם החלב קוקוס וסוכר ולהקפיא.
איזו אופציה נראה לכם שתצא טוב יותר?