שאלה לגבי ג'לי ודובדבנים

סביון1

New member
שאלה לגבי ג'לי ודובדבנים

שלום,

אני רוצה להכין עוגה שהבסיס שלה הוא טורט פשוט, עליו להניח דובדבנים ועליו לשפוך ג'לי. אני מתכוונת להשתמש בדובדבנים טריים מגולענים. מה לעשות כדי שהם לא יהפכו סמרטוטיים בגלל החום של הג'לי? הרי חייבים לשפוך את הג'לי כשהוא עדיין חם, לפני שנקרש.

תודה,
 

יצורה

New member
הג'לי לא חייב להיות ממש חם

הוא יהיה נוזלי גם ב-35 מעלות וזו טמפרטורה שלא "תסמרטט" את הדובדבנים.
 

סביון1

New member
תודה אבל לפי נסיוני ב-35 מעלות הג'לי יהיה כבר

חצי מוצק וכשאמזוג, לא תהיה לו צורה יפה ומזוגגת כמו בזמן שהוא חם.

האם כדאי לשים את העוגה בהקפאה לאיזה חצי שעה לפני שפיכת הג'לי?
 
למעלה