שאלה לגבי דג בסושי

Betterfly

New member
שאלה לגבי דג בסושי

לא יודעת אם זה המקום הנכון- אם קניתי דג טרי לסושי ביום ראשון,היה עד היום (רביעי) במקרר והוא לא מסריח בטירוף או משהו כזה, האם זה עדיין אכיל או מסוכן לאכילה? תודה מראש...
 

Betterfly

New member
קשה לי להגיד

לדגים באופן כללי אין ריח נעים... מיום ראשון ליום רביעי במקרר זה בעיה?
 

my sunshine

New member
האמת,

שבדגים אני לא כל כך מבינה [לא אוהבת, לא מכניסה הביתה] אבל אני לא מחזיקה במקרר בשר שמופשר יותר מיומיים.
 
לא לאכול אותו !!!

דג טרי אוכלים באותו יום. דג שהיה במקרר 4 ימים כשהוא חי ולא מעובד אינו ראוי למאכל.
 

Betterfly

New member
אני חייבת לספר

שכולנו אכלנו אתמול את הדג (ניסוי) והיה נפלא ונכון לעכשיו כולם מרגישים בסדר...
 
למעלה