שאלה לגבי דג

שאלה לגבי דג

האם קרפיון נחשב לדג ממים עמוקים או ממי בריכה? מה בעצם ההבדל למקורות המיים של הדגים? תודה
 
ועוד שאלה

כשרשום על מאכל כלשהו ערך קלורי למה הכוונה בדיוק,פרט לאנרגיה. הרי רשום גם שומן וגם אנרגיה,מפה אני מבינה שזה לא דומה לפעילות ספורטיבית שאם אנו שורפים קלוריות =שומנים.במאכלים זה שונה..אשמח להסבר
 
ערך קלורי

הכוונה לסה"כ הקלוריות שיש ב-100 גר' של אותו מאכל או פריט מזון (זה כולל את הקלוריות מהחלבונים, השומנים והפחמימות שבאותו מזון), שומן הכוונה לכמות השומן ב- 100 גר' של באותו מזון . אלה הן קלוריות שאת מכניסה לגוף ואותן קלוריות שאת מוציאה בזמן פעילות גופנית (שבה לא "שורפים" רק שומנים")...
 
קרפיון

קרפיון הינו דג הגדל בבריכות או מקויי מים מתוקים לעומת סלמון שהינו דג ים צפוני. מקור הדג משפיע למשל על ריכוז חומצות השומן שבו שכן ריכו זה מושפע- מתזונת הדג, איזור הגידול, החלק הנאכל ועונת הדייג.
 
למעלה