שאלה לגבי דילים לאוגוסט

• פותח הנושא obbb
  • פורסם בתאריך

obbb

New member
שאלה לגבי דילים לאוגוסט

אני כבר סגרתי דיל ממזמן ואני מבסוט עליו (369$ לאנתיאה) אני רואה כל הזמן דילים במחירים מצחיקים (סביב ה200$) בעיתון, אני יודע שזה בדר"כ לא ככה בפועל. אבל חבר שלי אמר לי שחברים שלו ביררו ואפשר להשיג מחירים כאלה לתקופת אוגוסט כי זה משום מה מוזל בטירוף עכשיו. יש אמת?

kiss my girl

New member
אין מצב ב195 דולר

חבר שלי ברר את כל החרא הזה התקשר לדקה 90 וכל החברות האלה שמפרסמים בעיתונים הוא הגיע איתם ל500 דולר ! ל 6 ימים תבין מה זה והמלונות הרגילים הבית דירות אנתנה וכל זה זה בלי דמי ביטוח דמי רישום מס נמל וכל השטויות האלה

obbb

New member
תיארתי לעצמי

כנראה שחבר שלי חי קצת בסרט. הוא רוצה לסגור ל16/8 והוא חיכה עד עכשיו כי הוא חושב שזה יהיה לו יותר זול... אמרתי לו שהוא לוקח סיכון (כי אנחנו בצבא וזה לא פשוט לטוס לחו"ל מהיום למחר) ועדיף לסגור דיל טיפה יותר יקר בשביל הבטחון שיש לך דיל מראש.

gilad86

New member
אם אתה סוגר דיל מהיום למחר

או בהפרש של יומיים-שלושה זה המחירים... הסתכלתי באתר של הדקה ה-90 ביום רביעי והיה להם דיל ליום חמישי לאנתאה ל-6 לילות 7 ימים 185$

kiss my girl

New member
גלעד ומורקי

סבבה אנחנו 6 חברה אז לא לקחנו סיכון עד דקה 90 אבל סבבה אתם חושבים מזול יצא לכם הכי טוב ויפה? עד שתגיעו לשמה! אני עכשיו חותם לכם 195 דולר! זה ללא העברות! מה שאומר שזה ללא אוטבוס מאורגן מלרנקה למלון שלכם וחזור! זה היה לאח של חברה שלי והם נדפקו בזה אז בהצלחה בניצול של הכמה דולרים האלה שבסוף תדפקו !

בסדר ...

אם לא יהיה מקום במלון ..מה שקורה הרבה מאוד פעמים ואז יצטרכו להעביר מישהו למלון אחר ...שתהיה בקטע את תהיה מהראשונות עם עוד כאלה שסגרו דיל כמוך.

מווורקי

New member
מה?

הדיל שסגרנו עם הדקה ה90 היה כלול בתוכו העברות, במידה וזה לא יצא לפועל נשלם על מונית שתסיע אותנו למלון ואח"כ נתחשבן עם החברה, מה אתם דואגים? יהיה בסדר!

macwam

New member
בטח שיש ב195$

זה דילים של הרגע האחרון. חברים שלי נסעו שבת לפני שבוע בדיוק היום הם חוזרים הם סגרו את הדיל יומיים לפני הנסיעה 195$ !

ronna41

New member
יכול להיות כאלו דילים

אני זוכר למשל שטסטתי לברצלונה אז פגשתי איזה כמה חבר'ה ששילמו על אותו דיל כמו שלי 100 דולר פחות ההבדל היה שהם סגרו יום לפני הטיסה... למה זה זול כל כך? בגלל שחברות הטיסה, שגם ככה חייבות להוציא את המטוס מעדיפות למלא את ה5-10 מקומות האחרונים בכל מחיר כי עדיף להם שישלמו קצת פחות מאשר בכלל לא.. אותו דבר בעלי בתי המלון /הדירות מעדיפים לאכלס את אנשים במחיר זול יותר מאשר לא לקבל בכלל... בגלל זה, זה הגיוני... דר"א הבנתי שבחו"ל זה הפוך כמה שאתה מזמין רחוק יותר מהטיסה ככה יותר זול.[או לפחות ככה זה באנגליה] בכל אופן אני סגרתי על דיל של 360 דולר ב26-30... דיל סביר מאוד, ובנוגע להעברות אני אישית דרשתי שיכתבו לי בחוזה את המילים "כולל העברות" ככה שחבל להם על הזמן אם לא יהיו עברות. חופשה נעימה ;)

למעלה