ועזרה רפואית. האם ניתן להעזר בשיטה של דמיון מודרך על מנת לנסות לקדם תהליך של ריפוי במיתרי הקול שנפגעו בזמן ניתוח בדרך שעדיין לא ברורה לחלוטין? אם כן כיצד?
פני לאביבה עוזרי, הזמרת והמוסיקאית, אני יודעת שלמרות שמיתרי הקול שלה נפגעו, היא נחושה בדעתה לחזור ולדבר ולשיר(כרגע היא נמצאת בשתיקה הרבה זמן, מדברת ונושמת דרך פתח צווארי). הרבה בריאות!
כידוע,יש לנו את היכולת לרפא את עצמנו. בעזרת דמיון מודרך מתאפשרת הגישה ליכולת הזו בדרך מאוד יסודית.המפתח להצלחה הוא ראשית הרצון והפתיחות שלך לשנות את המצב ומכאן הדרך סלולה.בהצלחה!
לחברה שלי נפגע צד אחד של מיתרי הקול עקב ניתוח שעברה. כשבאתי לבקר אותה בביה"ח ואמא שלה סיפרה לי מה אמר הרופא המומחה הרגשתי שהדרך שלי לעודד אותה היא לנסות להציע לה להשתמש בדמיון מודרך ובחשיבה חיובית. מבלי ללמוד את הנושא לעומק באופן הכי אינטואיטיבי אמרתי לה שתנסה לחשוב על המקום הזה כעל מקום בריא שתתעניין לדעת איך הוא נראה מבפנים ושתדמיין אותו בעזרת אור שתשלח לשם אנרגיות של אור וכו'.... ואז החלטתי לשאול בעצתכם גם. חשבתי שגם אולי רייקי יוכל לעזור לה. אני מאד מקוה שהיא תהיה נס רפואי. אשתדל לעדכן אם תרצו. תודה רבה ואשמח לתגובות.