שאלה לגבי דעתכם בשביל עבודה שלי בבית הספר.

SupremeKai

New member
שאלה לגבי דעתכם בשביל עבודה שלי בבית הספר.

וזאת בלי להתייחס לבעיותיו הרפואיות של אביב גפן, אלא רק להיותו פצפיסט. ענו, בבקשה, על השאלה רק ב"כן" או ב"לא". תודה. האם אביב גפן, לדעתכם, היה צריך לוותר על שירותו הצבאי על אף היותו בן של מפורסם?

צליל1991

New member
לא!=] למרות שאני מצדיקה אותו בגלל הבעיות בגב!

אבל אם לא היו לו כאלה.. הוא היה מתגיס... והיה צריך!!!

לפני שאתה עושה עבודה...תבדוק את האמת

כי יש כמה גרסאות שאחת מהן מדברת על בעיות הגב כסיבה לשחרור, אבל יש כאלו שמדברות על כך שהדבר שהביא לשחרור הוא משום שלא קיבלו אותו ללהקה צבאית... וכתוצאה מכך הוא איים שהוא לא מוכן לשרת... אין לי מושג, אבל רק תוודא, ובכל אופן - אביב גפן לא פציפיסט. הוא תמך בהפצצות צה"ל בלבנון ובמלחמת לבנון...להזכירך פציפיסטים לא תומכים במלחמה... אביב גפן עבר שינוי בדיעות הפוליטיות שלו, ובכלל, כל הדיעה הפוליטית שלו היום לא אמינה, לא מוחלטת, ולא דוגמא לפיציפיזם.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifהוא קיבל פטור בגלל הבעיות גב ואז

הוא רצה להתנדב למה שהוא יודע לעשות (להקה צבאית) ולא נתנו לו כי "יש לו קול של צפרדע"

hagzi

New member
כיום הוא כבר לא...../images/Emo29.gif

אבל אז אפשר מאוד שהוא באמת האמין במה שהוא אמר שהוא מאמין... אנשים משתנים, אתה יודע... ואז גם הייתה תקופה שונה, עם המלחמה והכל, זה ממש לא היה כמו היום (אני לא מצדיקה אף מלחמה)

אביב גפן לא תמך במלחמה ../images/Emo36.gif

אלא פשוט אמר שהוא מבין את המהלכים הצהל"יים לנוכח המצב שנכפה עלינו מצד אירגוני הטרור ואני הסכמתי איתו אפילו יותר מיזה רציתי שיחסלו אותם כמה שיותר

שטיות

אביב תמך במלחמה בגלוי לי זכור שראיתי אותו בגיא פינס (בהשקת הסינגל של נינט כמובן) אומר " אין מה לעשות זאת מלחמת אין ברירה" . אם זאת לא תמיכה אז מה כן ? בתור פציפסטית אני על גבול המתביישת שאנשים רואים באביב פציפיסט

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifזו לא ממש שאלה של כן או לא

הוא רצה להיות בצבא.. לא ממש נתנו לו o_O זה לא שהוא "וויתר"

hagzi

New member
כן../images/Emo29.gif

אם יש לו אידאולוגיות מסוימות, אז הוא צריך לתמוך בהן, ובשביל לקבל פטור לעבור את כל התהליך: ועדת מצפון וכדומה... כמובן שבסופו של דבר, אם תשאלו אותי, צריך גם לעשות שירות לאומי. אבל זה כבר נתון לבחירת מקבל הפטור

SupremeKai

New member
בבקשה רשמו תשובה חד משמעית בכותרת...

SHiRA110 כן, לא או נמנעת? כולם אוהבים את ישראל- לא אני לא פצפיס ומה התשובה שלך בקשר לשאלה?? גזר גם עדי אז את נמנעת? בבקשה להתייחס רק לעובדה שהוא היה פציפיסט ושאבא שלו מפורסם ולכן הוא צריך לשמש דוגמה... ולכתוב את התשובה בכותרת... בבקשה זה חשוב... תודה..

שאלה מטומטמת :|

מה זה קשור שהוא בן של מפורסם? האמת שאפילו העובדה שהוא פציפיסט לא קשורה לפטור. כי הוא רצה להתגייס.

בהחלט

יותר מזה אסור היה לו לתמוך במלחמה האחרונה , לבקש להתנדב לצבא, לערוך הופעות חינם לחיילים וכו..

S h A b i T

New member
תתביישי.

אני מתאפקת שלא לבכות. בשיא הרצינות.זה באמת פוגע בי אישית. תשמעי, אני בטח לא אגיד לך מה לחשוב ואיך לחשוב, אבל אם לא איכפת לך.. לפחות יום אחד בשנה, ביום הזיכרון, את הזלזול שלך בצה"ל בכלל וכיוצא מזה בחיילים שנפלו בשביל שאת תהיי פה (אני יודעת שזה נשמע קלישאתי משהו) תשמרי לעצמך.

למעלה