שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור

שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
אנחנו מתכננים לנסוע בסופ"ש הקרוב לצפון ואני אהיה בעיצומן של הזרקות הדקה. מישהי יודעת האם אני יכולה לקחת איתי את הזריקות בתוך צידנית עם קרחונים לנסיעה של כ- 3 שעות?

כן, את יכולה

שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
אנחנו מתכננים לנסוע בסופ"ש הקרוב לצפון ואני אהיה בעיצומן של הזרקות הדקה. מישהי יודעת האם אני יכולה לקחת איתי את הזריקות בתוך צידנית עם קרחונים לנסיעה של כ- 3 שעות?
כן, את יכולה
אני מקבלת דפרלין שלא צריך קרור. החיים הרבה יותר קלים!

אמאלה2

New member
מה זה דפרלין? רוצה גם ../images/Emo8.gif

כן, את יכולה
אני מקבלת דפרלין שלא צריך קרור. החיים הרבה יותר קלים!
מה זה דפרלין? רוצה גם

זה לא כל כך קשה להכנה

לא להתלהב כל כך מהר...
מאוד נוח שזה לא צריך להיות בקירור, אבל פחות נוח להכין את זה (ראי הודעתי למטה).
זה לא כל כך קשה להכנה
זה אותו חומר רק שהוא מגיע באמפולת אבקה ואמפולת מדלל. האמפולה של האבקה היא עם ואקום (לא כמו האמפולות של מנוגון וכד') ולכן לפעמים מסתבכים עם הוצאת החומר למזרק אחרי הדילול. אני כבר הפכתי להיות מומחית לעניין ואם הרופא יסכים לתת לך דפרלין לחופשה אני יכולה להסביר לך איך משתמשים בזה.

העין ה 3

New member
אולי תנסי לבקש 2 אמפולות דיפרלין?

שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
פעם אחת נאלצתי להחליף באמצע טיפול מדיפרלין לדקה (בגלל חוסר במלאי), והרופא שלי אמר שאין בעיה כי זה ממש אותו חומר. החסרון שלו הדיפרלין הוא שצריך להכין אותו כמו את ההורמונים (אבקה, נוזל וכו'). למה שלא תשאלי את הרופא מה עדיף?

העין ה 3

New member
שכחתי להסביר שאני מציעה דיפרלין

פעם אחת נאלצתי להחליף באמצע טיפול מדיפרלין לדקה (בגלל חוסר במלאי), והרופא שלי אמר שאין בעיה כי זה ממש אותו חומר. החסרון שלו הדיפרלין הוא שצריך להכין אותו כמו את ההורמונים (אבקה, נוזל וכו'). למה שלא תשאלי את הרופא מה עדיף?
בגלל שאני הייתי חוששת לקחת בצידנית. באופן תיאורטי זה בסדר, אבל אם יהיה יום חם במיוחד? ואם תתקעו בדרך בפקקים ויקח לכם 5 שעות? ואם המקרר בחדר יהיה מקולקל? ואם ואם ואם... אני הייתי הולכת על דיפרלין (אבל, שוב, רק באישור הרופא שלך. לכל רופא יש את ה"שגעונות" שלו. זה שהרופא שלי אמר שזה בסדר, לא אומר שהרופא שלך חושב כמוהו).

אמאלה2

New member
צודקת. אני אתקשר היום לשאול.

בגלל שאני הייתי חוששת לקחת בצידנית. באופן תיאורטי זה בסדר, אבל אם יהיה יום חם במיוחד? ואם תתקעו בדרך בפקקים ויקח לכם 5 שעות? ואם המקרר בחדר יהיה מקולקל? ואם ואם ואם... אני הייתי הולכת על דיפרלין (אבל, שוב, רק באישור הרופא שלך. לכל רופא יש את ה"שגעונות" שלו. זה שהרופא שלי אמר שזה בסדר, לא אומר שהרופא שלך חושב כמוהו).
צודקת. אני אתקשר היום לשאול.
גם לגבי הקרור וגם אם אפשר להחליף באופן חד פעמי.

ריקי בש

New member
דקה וכו"

שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
דקה וכו"
את ממש הזכרת לי נשכחות כמעט עכשיו, משהו שהספקתי לשכוח ... לפני שנה + הייתי בעיצומן של ההזרקות ורציתי נורא לנסוע לאילת לחופשה קצרה עם בני ובעלי והתלבטתי היות ולא בא לי לנסוע ולרוץ באילת להזרקות לאחות וכו" אבל האחיות בקופ"ח מאוד עודדו אותי לנסוע ואמרו שאקח אתי את האמפולות בצידנית קרור (נסיעה של כמעט 5 שעות...) ואכן לא קרה שום דבר לאמפולות ואפילו נשארו בטמפרטורה טובה מאוד, אז אל תדאגי- בטח לא מנסיעה של 3 שעות- פשוט תכניסי את האמפולות לצידנית עם קרחונים קפואים ותרגעי לך ותעשי חיים כמו שצריך, שלא תתני לזה להפריע לך! בהצלחה וכל טוב, ריקי

אםל2

New member
דקא ודיפרילין הם אותו חומר

שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
דקא ודיפרילין הם אותו חומר
ואני בטוחה שלרופא שלך לא ישנה אם תקחי דיפרילין. לי הרופא רושם תמיד דקפפטיל ובבית המרקחת של מכבי נותנים לי דיפרילין בגלל מחסור במלאי, ופעם אחת נתנו לי לבחור בין שניהם. אני במקומך הייתי לוקחת דיפרילין, במקום להיות לחוצה בגלל הקירור. הערבוב והשאיבה של אמפולת הדיפרילין אולי טיפ טיפה יותר מסורבלים מהגונל , אבל קלי קלות
שיהיה לכם סופ"ש מקסים וכיפי

מצב
הנושא נעול.
למעלה