כן, את יכולהשאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
אנחנו מתכננים לנסוע בסופ"ש הקרוב לצפון ואני אהיה בעיצומן של הזרקות הדקה. מישהי יודעת האם אני יכולה לקחת איתי את הזריקות בתוך צידנית עם קרחונים לנסיעה של כ- 3 שעות?
מה זה דפרלין? רוצה גםכן, את יכולה
אני מקבלת דפרלין שלא צריך קרור. החיים הרבה יותר קלים!
לא להתלהב כל כך מהר...מה זה דפרלין? רוצה גם
זה לא כל כך קשה להכנהלא להתלהב כל כך מהר...
מאוד נוח שזה לא צריך להיות בקירור, אבל פחות נוח להכין את זה (ראי הודעתי למטה).
אולי תנסי לבקש 2 אמפולות דיפרלין?שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
אנחנו מתכננים לנסוע בסופ"ש הקרוב לצפון ואני אהיה בעיצומן של הזרקות הדקה. מישהי יודעת האם אני יכולה לקחת איתי את הזריקות בתוך צידנית עם קרחונים לנסיעה של כ- 3 שעות?
שכחתי להסביר שאני מציעה דיפרליןאולי תנסי לבקש 2 אמפולות דיפרלין?
פעם אחת נאלצתי להחליף באמצע טיפול מדיפרלין לדקה (בגלל חוסר במלאי), והרופא שלי אמר שאין בעיה כי זה ממש אותו חומר. החסרון שלו הדיפרלין הוא שצריך להכין אותו כמו את ההורמונים (אבקה, נוזל וכו'). למה שלא תשאלי את הרופא מה עדיף?
צודקת. אני אתקשר היום לשאול.שכחתי להסביר שאני מציעה דיפרלין
בגלל שאני הייתי חוששת לקחת בצידנית. באופן תיאורטי זה בסדר, אבל אם יהיה יום חם במיוחד? ואם תתקעו בדרך בפקקים ויקח לכם 5 שעות? ואם המקרר בחדר יהיה מקולקל? ואם ואם ואם... אני הייתי הולכת על דיפרלין (אבל, שוב, רק באישור הרופא שלך. לכל רופא יש את ה"שגעונות" שלו. זה שהרופא שלי אמר שזה בסדר, לא אומר שהרופא שלך חושב כמוהו).
ותספרי לנו מה הוא אמר.צודקת. אני אתקשר היום לשאול.
גם לגבי הקרור וגם אם אפשר להחליף באופן חד פעמי.
דקה וכו"שאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
דקא ודיפרילין הם אותו חומרשאלה לגבי דקה 0.1 וקרור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.