שאלה לגבי דרך ההעברה של סארס

שאלה לגבי דרך ההעברה של סארס

שלום, סארס יכול לעבור באמצעות סחורה לא ביולוגית? כי השבוע קיבלתי משלוח של חלקי חשמל מסין וזה קצת מפחיד אותי...

jasmine38

New member
סארס זה ממש לא צחוק, אך.......

פה לא יושבים מומחים למחלות ויראליות ואו זיהומיות. פנה לפורום אחרים

יסמין, מהדף הראשי של תפוז יש קישור

לפורום הזה, בנוגע לסארס... אז לא להתעצבן פה...

jasmine38

New member
פילוסוף חמוד

אגב, גם פה יש בעיה של מזלגות, פה אוכלים בידים
קראת את "מי הזיז את הגבינה שלי?" תכל"ס בתגובה להודעתך......... פניתי לדף הראשי של תפוז, וראיתי הרבה הפנייות בנוגע לסארס, וגם ראיתי הפניה לדפי הסבר מיוחדים, אודות הסארס. התאמצתי למצוא את ההפניה עליה אתה מדבר, ולא מצאתי (כנראה שזו חוסר הבחנה שלי). אני חושב שיש להפנות שאלה זו, בפורום של מחלות ואו זיהומין וירליים ואו בפורום של מחלות ריאות וכו' היכן שיש מומחים שישיבו תשובות רציניות ומקצועיות. בכל אופן, אם יש הפניה כזו (לפורום זה, ובהקשר לסארס), היא נועדה ע"מ לדון בסארס, בהיבטים של התמודדות מערכת הבריאות והממסד, וכן מדיניות, למול המגיפה שבפוטנציה, כלומר: אילו צעדים, ואיזו רמה של הגבלות על הציבור, באיזון למשל לחופש הפרט (תנועה הסגר וכו), ואו איזו השקעה כלכלית, יש להשקיע בהתמודדות למול הסארס, ועל חשבון מה זה יבוא. פרלמנט הבריאות אמור לטפל בהיבטים המנהליים של הבריאות, ומדיניות ברמה כללית (מאקרו). זה לא המקום לדון בבעיות רפואיות פרטניות ואו אישיות. רופאים לא מלווים את הפורום הזה, ואין פה "מומחה" שישיב תשובות בדוקות ואחראיות בכל דבר וענין רפואי ספציפי.

למעלה