שאלה לגבי האוס בסטודיו למשחק

didiloveshouse

New member
שאלה לגבי האוס בסטודיו למשחק

היי אנשים, אתמול ראיתי את הסטודיו למשחק על יו לורי בפעם הראשונה ומסתבר שהוא מתעקש לומר שממש לא כיף לעבוד איתו (כי הוא פרפקציוניסט או משהו) וכשהמנחה מנסה להוציא ממנו שבכל זאת בטח הקאסט נהנה בחברתו, יו מתעקש שלא כך הדברים. אני יודעת שלא באמת נוכל לדעת, אבל האם מישהו יודע מה הקטע הזה? האם הקאסט באמת לא נהנה לעבוד איתו? האם מישהו התלונן? סתם מתוך סקרנות...

Day Tripper9

New member
יו לורי תמיד ככה

הוא מוכשר מצחיק נחמד ומקצועי וכולם נהנים לעבוד איתו אבל הוא בטוח שהוא לא. הוא אדם די מתוסכל בכללי,חושב שהוא לא מספיק טוב ושכל מה שהוא עושה,כולל האוס צפוי להיכשל.אם אני לא טועה באותו ראיון הוא אומר שהוא חושב שאמא שלו לא אוהבת אותו.

יש למישהוא אולי קישור לפרק הזה?

לא מצאתי בגוגל אשמח לראות את הראיון
תודה

ריקי100

New member
אגב הראיון..

אני חושבת שזה היה אחד הראיונות היותר אישיים שראיתי אי פעם. המנחה ממש נגע במקומות אישיים ועצובים עד שהוא עצמו אמר הרבה פעמים אוו / אוי ולא ידע איפה לקבור את עצמו למשמע התשובה. יו לורי הוא אדם מאוד כן שלא כ"כ משקר.. אגב, בקשר לאמא שלו היא הכריחה אותו ללמוד לנגן בפסנתר הוא לא רצה או שהוא לא אהב את המורה שלו, אז הוא עשה שביתת רעב במשך 3 ימים וחי רק על חפיסת שוקולד( אמא שלו לא ידעה על השוקולד) עד שהיא נכנעה... לא יכולה לשפוט אבל אם הילד שלך לא רוצה לנגן למה להכריח אותו ולחכות שלושה ימים? יום כיפור אחד בשבילי זה יותר מדי אז שלושה ימי שוקולד??לילד בן 9?? אבל אני לא שופטת.

למעלה