שאלה לגבי האינגלזינה עם האמבטיה הקשיחה מתי יגיעו הצבעים החדשים של קולקציית 2008 לחנויות?
צ ציף וצוף New member 28/10/07 #1 שאלה לגבי האינגלזינה עם האמבטיה הקשיחה מתי יגיעו הצבעים החדשים של קולקציית 2008 לחנויות?
ו ונוס 30 New member 31/10/07 #3 איזה צבעים אם אפשר לשאול?אני בהזמנה הזמנתי עגלה אדומה של אינגליזינה עם טיפה אפור. מה זה עגלות ישנות?
ד דפנה קדם New member 1/11/07 #4 צבעים כשציינתי את הצבעים לא ציינתי את השילוב שלהם אלא הצבע העיקרי מדובר על אותו אדום תודה
ו ונוס 30 New member 1/11/07 #5 דפנה יקרה השאלה שלי האם העגלה שאני רכשתי היא ישנה יותר שנה ואחורה או שאין הבדל? לא משנה בהכרח הצבע.
ד דפנה קדם New member 2/11/07 #7 אם כך זהו דגם אחר הדגם המדובר זיפי לאונג' הגיע רק לפני מספר חודשים לאינגלזינה הרבה דגמים אני משערת שהדגם שאת מחזיקה בו הוא הזיפי בראבו שהוא בהחלט נהדר
אם כך זהו דגם אחר הדגם המדובר זיפי לאונג' הגיע רק לפני מספר חודשים לאינגלזינה הרבה דגמים אני משערת שהדגם שאת מחזיקה בו הוא הזיפי בראבו שהוא בהחלט נהדר
צ ציף וצוף New member 1/11/07 #6 דפנה ......שאלה נוספת האם כוונתך תחילת נובמבר? ואני מתכוונת לצבעים החדשים מהאתר שלהם שמופיעים כרגע כצבעי 2008 האם ידוע לך אילו צבעים יגיעו?
דפנה ......שאלה נוספת האם כוונתך תחילת נובמבר? ואני מתכוונת לצבעים החדשים מהאתר שלהם שמופיעים כרגע כצבעי 2008 האם ידוע לך אילו צבעים יגיעו?
צ ציף וצוף New member 2/11/07 #9 לגבי הצבעים כן את הכחול מרין או הכחול בורדו כיצד אדע עם הסחורה הגיע לחנויות אני צריכה את העגלה ממש ממש בקרוב בסניף פולג
לגבי הצבעים כן את הכחול מרין או הכחול בורדו כיצד אדע עם הסחורה הגיע לחנויות אני צריכה את העגלה ממש ממש בקרוב בסניף פולג
ד דפנה קדם New member 2/11/07 #12 יש לפנות לסניף לכשתעשה את ההזמנה הם ידעו להגיד לך סדר גודל של זמנים אם זה יתאים לך שווה לנסות אם לא הצלחת חזור אליי
יש לפנות לסניף לכשתעשה את ההזמנה הם ידעו להגיד לך סדר גודל של זמנים אם זה יתאים לך שווה לנסות אם לא הצלחת חזור אליי
צ ציף וצוף New member 2/11/07 #13 דפנה תודה והאם אפשר לפנות אלייך בטלפון אני מוכנה עכשיו להזמין את העגלה האם את יושבת בסניף המרכזי בב"ב?
דפנה תודה והאם אפשר לפנות אלייך בטלפון אני מוכנה עכשיו להזמין את העגלה האם את יושבת בסניף המרכזי בב"ב?
ד דפנה קדם New member 3/11/07 #14 תשובה הי הי סורי אני ממש לא הכתובת להזמנות תצטרכי לפנות לסניף אני בטוחה שתקבלי את השירות הטוב ביותר שיהיה לך המון בהצלחה ואשמח לענות לשאלות נוספות סופ"ש נפלא
תשובה הי הי סורי אני ממש לא הכתובת להזמנות תצטרכי לפנות לסניף אני בטוחה שתקבלי את השירות הטוב ביותר שיהיה לך המון בהצלחה ואשמח לענות לשאלות נוספות סופ"ש נפלא
ו ונוס 30 New member 3/11/07 #15 דפנה תודה אני הזמנתי את הזיפי סטריפ עם הקשיחה זאת לא אותה עגלה זיפי סטריפ
ד דפנה קדם New member 6/11/07 #17 הזיפי סטריפ 'הגיעה' אלינו בו זמנית לזיפי לאונג' כך שאין מה לחשוש מהתיישנות