שאלה לגבי האכלת תרנגולות.

amir236

New member
שאלה לגבי האכלת תרנגולות.

שלום אני מתכנן לקנות תרנגולות ולגדל אצלי בגינה ויש לי שאלה...מה מאכילים בדרך כלל תרנגולות..האם קונים אוכל מיוחד או שהם אוכלים כל דבר שאפשר למצוא בבית?

הן אוכלות הכל

את מה שיש באדמה, חרקים תולעים זרעים, ושאריות מהבית, ושאני מתכוון שאריות זה הכל כולל בשר, אפשר לקנות תערובת מטילות, אני קונה אבל מחזיק לי כמה חודשים וגם ככה לא נותן ממש הרבה.

הלינקה

New member
רונן, האם יש תערובת בשביל אפרוחים צעירים?

ואם רצוי להוסיף להם אותה? אם כן אז מה שמה?, איפה קונים? תודה

לא מכיר תערובת כזו

וגם לא השתמשתי בה, אבל מומלץ לא לתת לאפרוחים תערובת תטילות זה מקצר את החיים שלהם.

על מה את מדברת?

אני לא נותן לאפרוחים תערובת מטילות אלא שאריות מהבית והם גם אוכלים את הזרעים חרקים באדמה, ברור שלא אתן להם את התערובת כמו שכתבתי במקום אחר זה לא בריא להם, אבל כמו שאמרת אם זה גדול הם לא יאכלו את זה אז אין בעיה.

הלינקה

New member
בטוח שבתערובת תעשיתית יש הורמונים בין היתר

אני הכנת לאפרוחים שלי תערובת עצמית - מקמח תירס, חיטה טחונה,קואקר, סומסום וקינואה. לא מתלהבים, מעדיפים לחם אחיד במים

גרסה קצת שונה לגבי גידול אפרוחים, ותערובת ,

יש תערובת הנקראת סטרטר והיא מיועדת לאפרוחים, המכילה בתוך כל היסודות הדרושים לפיתוח העצמות ומבנה הגוף,ומהווה בסיס טוב להמשך קיום של התרנגולת,בדייוק כמו שדואגים לתינוק שלכם,ולא חוששים ממטרנה תעשיתית,היות ועופות לא מפונקים אז הם גודלים בלי האוכל התעשיתי,,,אני קורא לזה בוגר אך לא מפותח לגילו כך או כך בהצלחה,,

למעלה