שאלה לגבי האתר של סטימצקי

שאלה לגבי האתר של סטימצקי ../images/Emo63.gif

שלום לכולם! אני לא יודעת אם זה קשור כ"כ לפורום שלכם, אבל החלטתי בכל זאת לנסות
אני רוצה להזמין ספר מהאתר של סטימצקי, ורציתי לדעת האם הזמנתם ממנו, אם הוא בטוח ומספק את הספרים אכן במהירות.... המון תודה! (ושוב מצטערת אם השאלה לא במקום
)

סטימצקי זה ספרים גם באינטרנט

שלום. אני חדש כאן, אבל ותיק באינטרנט... קניתי ספרים כמעט בכל חנות ספרים שידועה לי. אשמח לענות על שאלות בתחום. סטימצקי בסדר גמור מבחינתי. לאחרונה הם אפילו זכו לקבל ממני מכתב תודה על ספר שהזמנתי ב 5-6 חניות ומכולם קיבלתי את התשובה המעצבנת: "לצערנו הספר אזל בהוצאה. אנחנו מצטערים וכו..." [ולפעמים התשובה הגיעה באיחור מצער]. ודווקא סטימצקי - שאותם כולנו אוהבים להשמיץ - הצליחו במקום בו כל האחרים נכשלו. ראוי לציין גם שהאריזה שלהם והמשלוח שלהם הכי מקצועים שראיתי בארץ עד כה. ולא מיותר לציין שכל הספרים שאני קונה הם לא "רבי-מכר", ואלא בעיקר ספרים שיצאו לאור בעבר "הרחוק" ובדרך-כלל אינם זמינים בחנויות האוף-ליין.

debbijwolf

New member
סטימצקי

סטימצקי היא הרשת הספרים היעילה ביותר במזרח התיכון-לאחריה אקדמון(לפחות עד לפני שנה) היתר-קוקי ומוקי

siv30

New member
אני הזמנתי

היתי מרוצה, הם מספקים את הספר בזמן ויש להם שירות לקוחות נהדר. אבל, אליה וקוץ בה, המחירים שלהם לא תמיד הכי זולי שניתן להשיג ברשת.

אני נוהגת להזמין דרך booknet

וחייבת להגיד שגם השרות שלהם 10 . בד"כ גם המחירים שלהם זולים יותר מ"סטימצקי". סתם שתדעי.

גם אני

גם אני מזמין בבוקנט או בוואלה!שופס שזאת בעצם חנות המופעלת על-ידי אותם הבעלים. ושרות הלקוחות שלהם הוא באמת יוצא מן הכלל. והשאלה היא כמובן: למה בכלל צריך שרות לקוחות? והתשובה היא שחלק גדול מן הספרים - ולצערי דווקא הספרים היותר חשובים לי - קיים רק ברשימות, ולא קיים "באמת". ובעלי האתרים לא מקבלים עידכונים תכופים מההוצאות, וככה יוצא שצריך שרות לקוחות, שמתקשרים בבוקר ומצטערים להודיע לך שהספרים שהזמנת אינם עוד במלאי... עניין מעט משונה באינטרנט, אבל גם נעים באיזשהו אופן, ומוסיף לרכישה מימד אנושי וחם, ומקנה תחושה [מדומה?] של ידיעה שההזמנה התקבלה ומטפלים בך באופן אישי ויוצא מן הכלל. ואם יש לכם בעייה ברכישה בבוקנט או בוואלה - תבקשו את ענת. שהיא מופת ודוגמה לאיך שרות לקוחות צריך להיות [אם בכלל צריך להיות...]

למעלה