שאלה לגבי הבחור שנהרג:(

motiNY

New member
הבחור שנהרג היום בן 17 היה בלי קסדה

חבר'ה תעשו טובה לעצמכם, שלא תעיזו לסוע בלי קסדות! אולי זה קצת מעצבן אבל החיים הרבה יותר חשובים! אני עדיין בנאפה, היום הייתי במשטרה ובמקום התאונה וגם בבית החולים. הבחור נפגע פגיעת ראש וקסדה אולי היתה יכולה למנוע את מה שקרה. תהיו חכמים!

OceaND

New member
להלן תגובה עניינית:

זה שאומרים שהוא נסע בלי קסדה לא אומר בהכרח שזה נכון למרות שרוב האנשים לא נוסעים עם קסדות וזה החלטה של כל אחד אז הכל יכול להיות שוב אני נאלץ להזכיר שאני עברתי תאונה לפני חודש. בחלק מהאתרים באינטרנט וגם בוואי נט ובידיעות אחרונות בעיתון עצמו, כתבו שאני וחבר שלי ז"ל היינו בלי קסדות. כאשר למעשה היינו "הטמבלים" היחידים עם קסדות כי לא רצינו לקבל קנס. אז קרתה תאונה, שנינו חבשנו קסדות. חבר שלי נהרג לאחר פציעה קשה בראש, ואני נפצעתי קשה בראש אבל הפיצו בכל מקום שהיינו בלי הקסדות. בקיצור, הקסדות שהקפריסאים מספקים הם קסדות פשוטות שאפשר לחבוש כובע מצחייה במקומם וההשפעה תהיה אותה השפעה. זה לא כמו הקסדות בארץ והן לא מצילות חיים ולא מקלות על פציעות. הן לא בטיחותיות בכלל, לפחות לא אלה שהסוחרים שם מספקים לאלה שמשכירים ת'קטנועים. אז ככה זה כשמנסים לעשות דמגוגיה לכל הסיפור עם הקסדות וניפחו את כל הסיפור - מנמלה עשו פיל. ואין חכם כבעל נסיון.

powerlock

New member
מסכים עם כל מילה!!

אנשים פשוט תזהרו הסכנות אורבות בכל מקום

motiNY

New member
אני מדבר מתוך ידיעה - לא היתה קסדה!

יכול להיות שבמקרה שלך זה נכון, אבל כאן אני הייתי במקום התאונה יחד עם המשטרה, מסרתי תצהיר והייתי אפילו, לא-עלינו בניתוח לאחר המוות של ירדן ז"ל. הגוף לא נפגע כלל, למעט שבר קטן בברך ימין. האיבר היחיד שנפגע הוא הראש לצערינו. נכון שישנם סתירות בדו"חות השונים של המשטרה בקשר לאם הוא עצר בעצור או לא וכן למהירות של הנהג הפוגע, אבל לגבי זה שהקסדה היתה מצילה אותו, לפחות ממוות - על זה אין עוררין! יצא לי להיות עם אביו של הנער למשך למעלה מ - 36 שעות ברציפות, והמסר היחיד שהוא רצה להעביר זה שאתם צריכים לשמור על עצמכם ולסוע עם קסדה ובזהירות!!! אני מכיר בחור שלפני שבועיים היה כאן ועשה תאונה ואם לא היתה לו קסדה - הוא גם היה בר מינן.

שאלה לגבי הבחור שנהרג:(

מישו יודע מה קרה שמה בדיוק השבוע??? ולמה אף אחד לא נזהר לעזעזל לא חבל????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alisiya

New member
ידיד שלי ראה את זה

והוא אמר שהוא ראה את האופנוע מעוך שם והיו הרבה זכוכיות מסביב... ופינו את הבחור... וכנראה שהוא מת במקום.

למעלה