שאלה לגבי הג'ודו

שאלה לגבי הג'ודו

יש מצב שיהיה לנו בלונדון ג'ודאי עד 60 קילו או עד 66 או גו'דאית עד 48 או 52?

BentzWatchJudo

New member
תשובה

עד 66 קילו, גולן פולק: הסיכוי הסביר ביותר מהמשקלים שהזכרת. נראה ל שהוא עומד כרגע בקרטריון בינלאומי (בכל מקרה הוא קרוב מאד לקרטריון הבנלאומי) וסביר מאד שאם זה ישאר ככה יוותרו לו על הישראלי (קרטריון צעירים) עד 48 קילו, רוני שוורץ: יש סיכוי אבל נמוך יותר משל גולן. תצטרך להמשיך להצליח בתחריות הקטנות (גביעי עולם) וגם לרשום הצלחה בתחרות גדולה (מה שלא הצליחה לעשות בעבר). פחות סביר שיחליקו לה את הקרטריון הישראלי. עד 60 קילו, טומי ארשנסקי: טומי ארשנסקי סיכוי נמוך (לא עומד כרגע בקרטריון אבל אם ישתתף ויפציץ בכמה מהתחריות הקרובות יפתיע את כולם ויכנס) 52 ק"ג: לא נראה לי שיש סיכוי במיוחד שבזמן האחרון שחר לוי אפילו לא מתחרה.

BentzWatchJudo

New member
תזכורת: המאסטרס (טופ 16) בשבת וראשון

תחרות שמחלקת המון ניקוד בדירוג העולמי (רק באולימפיאדה ובאליפות העולם ניתן להשיג יותר ניקוד) בשבת ירדן ואליס. בראשון אריק זאבי. ירדן תנסה לבצע מהפך במאבק מול אליס. אליס תנסה להגדיל את הפער מירדן ואולי להבטיח את הכרטיס ללונדון. אריק ינסה להיכנס ולהתבסס בשמיניה הראשונה בדירוג העולמי. יהיה מעניין. בהצלחה! ההגרלה ביום שישי ב 10:00 שעון ישראל (14:00 שעון קזחסטן). ניתוח של ההגרלה כשתתפרסם יתקבל בברכה (עדיף בשרשור חדש כדי שזה יקפוץ למעלה בכל ימי התחרות). העליתי הרבה סרטוני קרבות נוספים (מהתחרויות בסין ויפן) לערוץ ואעלה עוד היום ומחר. עקב חוסר זמן לא שמתי פה קישורים אבל בחתימה שלי יש לינק לערוץ ונראה לי שלא קשה להתמצא שם. אתם מוזמנים לצפות ולתת פידבק (בעיקר אם לא מצאתם משהו שחיפשתם)

למעלה