שאלה לגבי הגקפאת עוגה
אני רוצה להכין עוגה היום שתהיה מוכנה ליום שבת בערב,
אני בדרך כלל מקפיאה שאני מכינה בתבנית אינגליש קייק,
הפעם אני הולכת להכין אותה בתבנית קפיצית בקוטר 24, איך כדאי להקפיא?
בתוך התבנית עצמה עם ניילון נצמד?
דבר נוסף אני צריכה להכין ספינג' שיהיה מוכן למוצאי שבת, אם אכין ביום שישי
איך אוכל לשמור שהם ישארו טריים? במקפיא,מקרר? בחוץ?
אני רוצה להכין עוגה היום שתהיה מוכנה ליום שבת בערב,
אני בדרך כלל מקפיאה שאני מכינה בתבנית אינגליש קייק,
הפעם אני הולכת להכין אותה בתבנית קפיצית בקוטר 24, איך כדאי להקפיא?
בתוך התבנית עצמה עם ניילון נצמד?
דבר נוסף אני צריכה להכין ספינג' שיהיה מוכן למוצאי שבת, אם אכין ביום שישי
איך אוכל לשמור שהם ישארו טריים? במקפיא,מקרר? בחוץ?