שאלה לגבי הגקפאת עוגה

שאלה לגבי הגקפאת עוגה

אני רוצה להכין עוגה היום שתהיה מוכנה ליום שבת בערב,
אני בדרך כלל מקפיאה שאני מכינה בתבנית אינגליש קייק,
הפעם אני הולכת להכין אותה בתבנית קפיצית בקוטר 24, איך כדאי להקפיא?
בתוך התבנית עצמה עם ניילון נצמד?
דבר נוסף אני צריכה להכין ספינג' שיהיה מוכן למוצאי שבת, אם אכין ביום שישי
איך אוכל לשמור שהם ישארו טריים? במקפיא,מקרר? בחוץ?
 

יצורה

New member
איזו עוגה זו?

לגבי ספינג', לא הייתי מכינה מראש, מזון מטוגן הכי טעים כשהוא טרי. יש לך אפשרות להכין רק את הבצק מראש?
 
עוגת בננות בחושה וקוקוס

הקפאתי אותה מס' פעמים אבל רק באינגלייש קייק.
ולגבי הספינג' כן יש לי אפשרות להכין את הבצק מראש, ואז איפה לשמור אותו?
 

bali

New member
מנהל
אין בעיה להקפיא את העוגה בתבנית העגולה

כשהיא עטופה היטב בניילון נצמד.

את בצק הספינג' לשמור בקערה מכוסה היטב בניילון נצמד. אם זה ליותר משעה אז לשמור את הבצק במקרר.
 

bali

New member
מנהל
בשמחה


 
למעלה