שאלה לגבי הגרלת גרין קארד

justme2002

New member
שאלה ../images/Emo46.gif

סתם ככה OUT OF THE BLUE הסכמנו פה שנחכה לאוגוסט ! למה? ייתכנו שינויים באחד ממאות הדרישות (הקנטרניות?! או לא) אבל אז עלתה במוחי השאלה הבאה אם אני מחכה לאוגוסט (כמו כל אחד אחר !!!!) הכיצד החברות היקרות המפרסמות כאן למעלה (בערך מיוני) טוענות ההגרלה בעיצומה שלחו לנו את הטפסים? ובכן חשוד מאוד! דוגמא היפוטטית: הישות הפדארלית האחראית על ההגרלה מחליטה (באוגוסט) רוצים רקע ורוד לתמונה (היפוטטי אני מזכיר) כלומר מה אז? כל אותם אלפי ישראלים ששלחו את לחמם על פני חברות התיווך האלו פתאום שלחו טופס פסול? ובכן? אני בכל מקרה עוד לא החלטתי כיצד לנהוג, אבל תופעה כמו שתארתי הרגע גורמת לי יותר ויותר לסמוך על עצמי.

אתה רואה, אמרתי לך.

שים לב שגרין קארד אקספרס לא פירסמו עדיין שום מודעה, ובכך לא מטעים את הלקוחות. זה שיש כאלה שדופקים את הלקוחות שלהם, זה משהו אחר. פשוט צריכים להתרחק. אני נרשמתי דרך אקספרס, ואני שמחה לראות שהם ישרים ואמינים. מגיע להם שאני אצרף את הקישור שלהם

roy269

New member
עדיין זה לא עונה לשאלה ההיפוטטית

כפי שנאמר, המידע המדויק לגבי כל הפרטים הנדרשים לרישום יתפרסמו רק בסוף אוגוסט כיצד החברות שרושמות עכשיו ובוודאי דורשות תצלום יחד עם הרישום יודעות שהדרישות לגבי התצלום לא ישתנו אולי כדי לרומם את הרוח הפטריוטית ירצו תמונה על רקע דגל ארה"ב או כדי לפאר את הכבאים האמיצים ירצו שכולם יהיו עם כובע כבאים בקיצור, עד שלא יתפרסמו הדרישות המדויקות ומאד קטנוניות, טוב אולי כובע הכבאים קצת מוגזם אבל נניח שהם הכניסו מכשור חדש לעיבוד הבקשות והתמונות עכשיו צריכות להיות בגודל גלויה? לחברות המפרסמות באמת לא אכפת קצת קשה יהיה להוכיח שלא זכית בהגרלה בגלל מחדל שלהם

leemor

New member
שאלה לגבי הגרלת גרין קארד

היכן המקום הכי בטוח ומסודר להיכנס להגרלת גרין קארד??? יש הרבה מקומות אך אנו מחפשים את המקום הכי אמין. האם ניתן עדיין לבקר בארה"ב בזמן שתהליך ההגרלה בביצוע??? יש אנשים שטוענים שאין אפשרות.

justme2002

New member
פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים ../images/Emo4.gif

ROY קלעת לדעתי ב 100% - אכן פארדוקס קצת הא? אני מוכן לזרוק הימור פרוע שבישראל מספר החברות הממוצע לנפש המטפל בזה הוא הגבוה בעולם...ישראלים או לא ישראלים?! אה ולאמריקאים ביום חגם GOD BLESS AMERICA!! (AND DON`T FORGET ISRAEL

החברה שאני ממליצה עליה

אני נרשמתי דרך גרין קארד אקספרס שהם נחשבים הכי טובים בארץ.אפשר להכנס לארה"ב בזמן ההגרלה, בחוק האמריקאי נאמר במפורש שההגרלה לא תשפיע על כל סוג ויזה אחרת.

leemor

New member
זה לא משפיע

על סוגי אשרות עבודה גם??? במידה ונכנסים להגרלה???

נמשושה

New member
אפשר גם

למלא עצמאית טפסים שלוקחים בשגרירות ולחסוך את עלויות התיווך

נמשושה

New member
מכירה אישית

אנשים שלקחו משם טפסים. גם לפי ההגיון צריכים להיות שם טפסים

justme2002

New member
רועי חבל"ז אל תטרח

יש פה אנשים שלא באו ללמוד ולשמוע מאלה שיודעים הם... בטוחים שיש טפסים. בטוחים שמי ששולח לא יקבל ויזת תייר. בטוחים שמי ששולח דרך חברה יש לו יותר סיכויי זכייה. בטוחים שמה שמבטיחים להם בחברות האלה נכון - רק חבל שישראל מקבלת כ - 150 מקומות בכל הגרלה. לכן מי שרוצה ללמוד? בכיף! אלה שלא יודעים (ואין ולא היו ולא יהיו טפסים!) חבל שמפריעים לאלה שכן!!

נמשושה

New member
מה השורה התחתונה???

איזו הודעה מבולבלת ולא ענינית. כן ללכת דרך חברה או לא?

justme2002

New member
ובכן הנה התשובה

באתרים הרשמיים של INS ושל STATE DEPARTMENT חוזרים הרשויות האמריקניות ומזכירות שלאיש אין שום הרשאה או קשר כלשהוא למערכת הגרלת הגרין קארד הפדארלית. מכאן שהאחריות על המשתמש בלבד! (אני בטוח ש - 99% מהקוראים יודעים ואף על פי כן להסיר חשש). לעצם תהייתך: ניתן לחלק את אקט ההשתתפות בעצם לשלושה חלקים: 1. קריאת החומר (באנגלית!!) ואני אישית ממליץ באתרים שהזכרתי למעלה. 2. ביצוע הפעולות הכתובות: החלק העיקרי תצלום הגרין קארד, אך גם מציאת מעטפה מתאימה והקפדה על פרטי הפרטים. 3. שליחה במועד על פי הנהלים. את רוצה מסקנה סופית ואני אומר אי אפשר לתת - מדוע? יש כאלה שסומכים רק על עצמם ורוצים להיות בטוחים כי המעטפה אכן נשלחה כמו גם מעוניינים לחסוך את עמלת התיווך. ולעומתם כאלה שאינם רוצים להתעסק בפרטים ובקריאת (המון) אותיות קטנות. מקוה שהייתי ענייני. נ.ב אה ודרך אגב תשובתי הקודמת היתה כפי שהיתה כי ניסית לטעון שיש טפסים וידידתי אם היית קצת מכירה את הנושא היית מבינה שאחד מהדברים הראשונים שכתובים לגבי ההגרלה היא שאין טופס רשמי אחיד ואין שום תשלום מיוחד! לא סותר אפשרות שחברות או יחידים הכינו "טפסים" משל עצמם - אך אין "הטופס" שלהם טוב יותר משל האחרים. ב ר ז י ל - נ י צ ח ה וזה מה שחשוב

נמשושה

New member
אכן תשובה מפורטת

ואני מסכימה איתך שיש פלוסים ומינוסים לכל דבר וכל דרך. וכמו שאמרת...לא חקרתי את הנושא לעומק, פשוט ההגיון אמר לי שבשגרירות צריך להיות טופס רשמי מטעמם. דרך אגב, בארה"ב אפשר גם למלא דרך האינטרנט אני חושבת. לא יודעת לגבי ישראל. האם שהיה של 5 שנים בארה"ב נותנת זכאות להתחיל תהליך גרין קארד באופן עצמאי?

roy269

New member
לא ולא

הלא הראשון לא ניתן להרשם דרך האנטרנט (אולי גם תצליחי להסביר לי מה זה אינטרנט בארה"ב ולמה הוא שונה מהאינטרנט בארץ, האם אפשר להגיע משם לאתרים שלא ניתן להגיע אליהם מהארץ?) הלא השני לגבי תהליך הגרין כארד לא ניתן לבצע תהליך כזה ללא ספונסר גם אם שהית באופן חוקי בארה"ב משך 5 שנים אתה צריך שמישהו יבקש עבורך את הגרין כארד אם זה בן משפחה או מעסיק בהצלחה

נמשושה

New member
סתם לא התנסחתי טוב

עם SSN אפשר להגיש טופס דרך האינטרנט, בארץ זה לא רלוונטי (וכמובן שכל אתר באינטרנט אפשר לראות מכל מקום, לא זו היתה הכוונה)

AGQWE

New member
האם נפסלים גם טפסי השתתפות שנשלחים

האם נפסלים גם טפסי השתתפות שנשלחים דרך חברות ארציות כמו "גרין קארד אקספרס"? האם יש אחריות כלשהי על מהימנות השליחה?

למעלה