שאלה לגבי הגשת מסמכים

bikinibabe

New member
שאלה לגבי הגשת מסמכים../images/Emo68.gif

שלום לכולם, באתר CIC ברשימת הצ'ק ליסט לא מצויין כי יש להגיש תדפיס מביטוח לאומי לגבי ההיסטוריה התעסוקתית. כמו כן, הם מבקשים מסמכים מתורגמים ומאושרים ע"י נוטריון. מצפיה בפורום במהלך החודשיים האחרונים, שמתי לב כי רבים מכם מדברים על כך שניתן להגיש להם מסמכים בעברית במידה מסויימת. שאלתי אם כך היא- מהיכן הידע? יש אתר רשמי לגבי הדרישות של השגרירות בתל אביב? שאלה נוספת: במידה ואכן הם דורשים תדפיס ביטוח לאומי- האם בן הזוג הנלווה לבקשת SW יכול להציג רק את המסמך הזה או שבכל זאת הוא צריך גם כן להציג מכתבים ממעסיקים? אודה לכם על התייחסות. נ.ב. לרן פורסט- תחסוך לעצמך אנרגיה ואל תגיב!!! נראה כי אתה הטרול היחידי כאן

gilad_no

New member
רן, נראה לי שאנשים עוד יאמצו את זה בתור חתימה

"נ.ב. לרן פורסט- תחסוך לעצמך אנרגיה ואל תגיב!!! נראה כי אתה הטרול היחידי כאן"

יש מה שכתוב ויש את הפרקטיקה הנהוגה בשגרירות

בעיקרון יש צורך המסמכים מתורגמים ומאושרים על ידי נוטריון במידה והם מסמכים שהונפקו על ידי מוסדות מחוץ לישראל, ממדינות שאת השפות שלהם הם לא יודעים לקרוא. הם יובעים לקרוא עברית, ערבית, צרפתית ואנגלית. מסמכים של ממשלת ישראל שהם מקוריים אינם צריכים אישור נוטריון, (תעודת לידה , תעודת נישואין וכיו"ב), מסמכים ממוסדות לימוד כגון תואר אקדמי, במידה והוא הופק על ידי האוניברסיטה באנגלית אין צורך באישור נוטריון אם יש חותמת של האוניברסיטה על המסמך, כך שלא נשאר כמעט מה לתרגם. אישור הנוטריון נדרש לצורך אימות נכונות התרגום. אם לא צריך לתרגם, ואם המסמך מאושר על ידי המוסד המנפיק כמקור או כזהה למקור אין צורך לעשות כלום רק להגיש. וכן הם דורשים במפורש את תדפיס המסמך הקרוי "שמות מעסיקיך ותשלומיהם לביטוח הלאומי" והם דורשים אותו על הנייר הצבעוני של ביטוח לאומי (האישור המקורי). מכתבי מעסיקים נדרשים רק לגבי המבקש הראשי ורק לגבי התקופה שלגביה את מצהיר שמגיע לך ניקוד על ניסיון בעבודה. תדפיס הביטוח הלאומי לגבי בן הזוג נדרש לצורך השוואה לסעיף "מה עשית מאז גיל 18" שמופיע באחד הנספחים . במכתב שתקבל לאחר פתיחת התיק, ובמכתב שתקבל שבו אתה נדרש להגיש את התיק המלא תוך 4 חודשים הדרישה למסמך הזה מופיעה במפורש. אני מניח שאחרי שתשתתף בפורום כמה חודשים, תבין שהמידע שאני נותן מבוסס על עדויות מהשטח של אנשים שנמצאים בתהליך ומדווחים בזמן אמיתי על מה שבקשו מהם בפועל בעת הביקור בשגרירות, והמידע יותר אמין לפעמים מהמדריך הכתוב של השגרירות שלא עודכן כבר הרבה זמן, כי הוא מידע "חי".

bikinibabe

New member
../images/Emo13.gif בהחלט התרשמתי כבר מהפורום ומכך שרב

המשתתפים מדברים מתוך נסיון בתהליך... בנוסף, אני מאוד מעריכה את עבודתך (הכוונה למושבניק) ותרומתך הרבה לאלו מאיתנו שגם לאחר שעשו פרופסורה בתהליך- עדיין מעלים שאלות... השאלה שלי עלתה מתוך תהייה לאלו שיש להם WP/LMO ויכולים להגיש מיד את הבקשה המורחבת ואינם נעזרים בעו"ד... פשוט רציתי לדעת אם אולי יש לשגרירות בארץ פירוט רשמי שכזה לקהל הרחב... אני מודה לך מאוד על המידע והנכונות

ראית למה גרמת?

אנשים מתעסקים בטפל שבהודעה שלך במקום בעיקר. MY WORK HERE IS DONE. חבל, השאלה שלך נראית שאלה טובה ויש לי אחלא תשובה. אבל ביקשת כ"כ יפה אז אני לא אקלקל לך את המשאלה.

aviv1231

New member
טרול קטן טרול חביב אם אין לך מה להוסיף

אז לך מסביב שמעתי שיש לך מחסור בצלפים להביא לך קצת מארץ הקודש אני מגיע בספטמבר לטורונטו הקדושה? אביב

למעלה