שאלה לגבי הדבקת ציפורניים

שאלה לגבי הדבקת ציפורניים

טוב אני לצערי יש לי ציפורניים מאוד קצרות ומאוד לא משהו . ואני חושבת הרבה זמן להדביק ציפורניים כי בנייה לא בא בחשבון במצבי. זה רק יהרוס עוד יותר מה שכבר הרוס. ורציתי לדעת שמעתי שיש שתי סוגי הדבקות אחת של פורים כזו פשוטה שעושים בבית ואחת אמריקאית שעושים אצל בעלת מקצוע. לגבי ההמריקאית קראתי שזה כמו בנייה רק הדבקה כאילו ששמים את הציפורן לא עד הסוף ומשייפים עם מכונה. רציתי לדעת לגבי השיוף האם אני יכולה לרכוש מכונת שיוף ולעשות בבית? כי כבר ביררתי ויש לי אפשרות לרכוש מכונת שיוף אבל האם זה קל ולא מסובך מדי לעשות זאת בבית?(כמובן את השיטה ההמריקאית). אשמח לתשובה תודה מראש, נ.ב הדבקתי כבר בעבר ציפורניים ככה בבית אבל זה נורא היה לי קשה להסתדר עם דברים ככה עם ציפורניים כי אני לא רגילה, ועוד משהו האם טוב לשים מחזק כלשהוא על הציפורניים שמדביקים? כאילו זה עוזר לחוזק שלהם?,

muesli

New member
די ענית לעצמך על הרוב

הדבקה+שיוף של הציפורן = בניה. וזה דורש תחזוקה ("מילוי"). וכמובן הורס עוד יותר את הציפורן הטבעית, בגלל השיוף, כך שאחרי ההסרה הן תהיינה מאוד רגישות / שבירות וכו'. אין טעם למרוח מחזק על ציפורניים המודבקות כי הן סינטטיות, או פלסטיק לצורך העניין, אין מה לחזק בהן.

כן אבל שאלתי

אם יש אפשרות לעשות את השיוף על הציפורן המודבקת בבית. וזה לא בדיוק בנייה זה עדיין הדבקה ואפשרי להוציא מתי שרק רוצים. לאומת בנייה שלא,

poynter

New member
בעברי הממש רחוק הייתי מדביקה ציפורניים

את הפשוטות שקונים 100 ב-8 שקל. אני דווקא הייתי מאוד מרוצה, הייתי מדביקה עם דבק טוב.. משייפת, מסדרת אותן יפה שיראה כמה שיותר טבעיות (וזה אפשרי!) שמה לק, ולא זכור לי שמישהו שם לב בהבדל..
אבל..באותה נשימה אני אגיד לך שאין כמו ציפורניים טבעיות. תגדלי, תתחזקי ותחזקי אותן כמו שצריך..ואת יכולה להגיע לתוצאות מאוד יפות

muesli

New member
נראה לי שאתן מדברות על שיוף שונה,

את מדברת על שיוף פני הציפורן, בעוד פוינטר דיברה על עיצוב קצה הציפורן. נראה לי.

נופ ר

New member
היי

למה לא לעשות בניה? הדבקה של ציפורניים הורסת אותם אין מה לעשות. לא משנה איזה שיטה, לאחר ההסרה תישארי עם ציפורניים הרוסות ודקות כמו נייר. (הן לא באמת דקות הן רק נחלשות דרך אגב) כמובן כל אחת יכולה לעשות לעצמה בנייה בשיטת הטבילה, כמובן אפשר לשייף את הטיפסים לגובה 0 עם משייף רגיל, אבלה זה קשה, עבודה לא נכונה ובלי החומרים לבנייה, עלולה לגרום לפטריות, זיהומים וחתכים. ואני מדברת מניסיון כי אני בונה ציפורניים מקצועית. אם את מאיזור השרון אני יכולה לעשות לך במחיר מצחיק... ועם חומרים של OPI בלבד... אין לי שום אינטרס לדחוף לך משהו, אני פשוט מתעסקת עם לקים וציפורניים לפני שלמדתי בנייה והמון זמן אני בפורום הזה, ותאמיני לי שאני יודעת מה שאני אומרת... אם את אומרת שהציפורניים שלך לא משהו, עידף לעשות בנייה, את הרי נשארת עם הבניה ומתחזקת אותה, ככה שמצב הציפורניים הטבעיות לא ממש משנה.........

שלום לך נופר

במקרה לצערי אני מאשדוד אבל זה לא בעיה בשבילי לעשות בנייה אני רק מפחדת שלא ישארו לי ציפורניים. הבעיה שלי שהעור מסביב לציפורן חתוך ממש לא הכל אבל חלק. ואני לא יודעת אם מישהי תסכים לעשות לי במצב כזה או שזה לא קשור? הייתי מאוד רוצה לעשות בנייה אבל ממש קצרות כאילו רק ליופי שאני ירגיש בנוח עם זה. ולשים לקים בכייף ולא להתבייש לחשוף את ידיי. שאלה לי אני לא מנקה או עושה כלים וכ'ד אם כבר כלים פעם ב.. רק עם כפפות. ואני לא עושה דברים מיוחדים האם במצב כזה בנייה תחזיק במצב טוב? כאילו אני עובדת והעבודה שלי לא עם חומרים וכאלה די קלה . אשמח לתשובה תודה מראש,

נופ ר

New member
אני הייתי עושה לך מניקור

ומטפלת בעור מסביב לציפורן אני מנקה, עושה כלים והכול, והבניה מחזיקה לי יופי. אין סיבה שלא. אם תלכי למישהי לא טובה או חפיפניקית אז הבניה לא תחזיק לך מעמד ותגרום לך לבעיות. הבניה זה בדיוק למי שעוד שנייה ואין לה ציפורניים- היא עוזרת לשקם...

למעלה