שאלה לגבי ההופעה בת"א ב-25.10 רשום שזו תהיה "הופעה חגיגית". למה הכוונה?
M must178 New member 5/10/05 #1 שאלה לגבי ההופעה בת"א ב-25.10 רשום שזו תהיה "הופעה חגיגית". למה הכוונה?
P pishkashit New member 6/10/05 #2 הופעה מיוחדת לגיוס שלי../images/Emo11.gif אני מתגייסת חמישה ימים אחר כך והם עושים הופעה חגיגית מוקדשת לי וברצינות- אין לי מושג. חחח
הופעה מיוחדת לגיוס שלי../images/Emo11.gif אני מתגייסת חמישה ימים אחר כך והם עושים הופעה חגיגית מוקדשת לי וברצינות- אין לי מושג. חחח
D dani3p New member 6/10/05 #10 אלעד.. אתה חריג.. אני אהיה סלחנית הפעם.. אל תענה לי.. יצעקו עלינו אח"כ שאנחנו מבלגנים את הפורום וזה.. אממ.. שבת שלום! (למה יש הרגשה של יום שבת היום??)
אלעד.. אתה חריג.. אני אהיה סלחנית הפעם.. אל תענה לי.. יצעקו עלינו אח"כ שאנחנו מבלגנים את הפורום וזה.. אממ.. שבת שלום! (למה יש הרגשה של יום שבת היום??)
ש שיר יצחק New member 6/10/05 #16 אמרנו שלא מדברים על זה ../images/Emo11.gif איףףף עכשיו מה הצבא לוקח אותך. סעמק. המממ זה חופש סוכות לא? אם אני אמצא איך לחזור לב"ש אח"כ, ויהיה לי מספיק כסף, אני בדוקקק שם
אמרנו שלא מדברים על זה ../images/Emo11.gif איףףף עכשיו מה הצבא לוקח אותך. סעמק. המממ זה חופש סוכות לא? אם אני אמצא איך לחזור לב"ש אח"כ, ויהיה לי מספיק כסף, אני בדוקקק שם
R RinatAhar New member 6/10/05 #15 זה קשור למס' הדיסקים שהם מכרו... מה בדיוק זה אומר "חגיגי", אין לי מושג כל כך...