שאלה לגבי ההופעה

שאלה לגבי ההופעה

באיזה שעה היא הולכת להגמר בערך? 12-1 משו כזה לא? אני בתכלס מהדרום.אין לי איך לחזור. איך אתם חוזרים?. חשבתי פאילו להישאר שם עד הבוקר ואז לקחת אוטובוס .גם אפשרות אבל מה אני אעשה 7 שעות שם?

לא חושב שזה 7 שעות

אם ההופעה נגמרת בשעה סבירה יש מצב שתספיק לקחת אוטובוס לתחנה המרכזית, שם תוכל לחכות עד הבוקר בלי שיפריעו לך...בטח יש אוטובוס ראשון בשעה 5 משהו בבוקר.

חח אבל אני רוצה שיפריעו ליXD

מה אני אעשה חמש שעות בתחנה המרכזית.בטח ליד האנגר יהיה יותר כיף שםXDDD אולי אפילו אם אחכה אחריי ההופעה תהיה לי אפשרות לראות את דייב:O

אתה יכול לנסות, אבל לך תדע איזה חבר'ה

מסתובבים שם בלילה.......לפחות בתחנה המרכזית יש איזה שומר בכניסה.

נמ.האמת שנראה לי שבתחנה יותר מסוכן

תמיד זה נשמע מקום שיותר מסוכן בלילות. אפילו קרה לי פעם אחת בצהריים בתחנה המרכזית של נתניה שבא לי איזה הומלס מלא בדם ואומר לי שהערבי דקר אותו וברח.טוב זה היה מלחיץ אבל אם אתה מתכוון לתחנה המרכזית החדשה ואפשר להכנס למבנה אז זה גם אחלהXD

אני מתכוון לחדשה

יש שם מבנה סגור שאני לא מאמין ששומר יתן לאיזה הומלס מדמם להכנס אליו אלא יזמין אמבולנס או משהו.......לעומת זאת יש עדיין סיכוי שיבואו לך כאלה בלילה ליד ההאנגר.

M e n s R e a

New member
חחח, הצחקת אותי עכשיו, כפיר

מה כבר יכול לקרות לילד בן 14 בתחנה המרכזית בת"א... סתם, ברור שלא התכוונת לתת לו עצה רעה, במקרה הזה פשוט טעית-ממש לא סימפטי להסתובב שם. ומנסיון של מאבטחים, תן לי לומר לך, שאם יש שם מאבטח בלילה, יש מצב שהוא ישן, וממש לא בזין שלו להציל את העולם ב-19.28 לשעה. תכל'ס, אבל, אין לי עצה יותר טובה לתת. גם הנמל לא משהו בלילה.

M e n s R e a

New member
בעצם-פשוט תברר מה קורה עם אוטובוסים

או שתתארגן עם עוד כמה חבר'ה שלך לחזור ביחד במונית הבייתה. זה מה שאנחנו עשינו במטאליקה. באנו כמה אנשים מאותה העיר, וחזרנו ביחד. אל תשאר שם לבד כמה שעות. פאק, נהייתי "מבוגר".

שמע, עדיף שיהיה שם מאשר שיטייל

ברחובות של ת"א.... אני גם הייתי בתחנה המרכזית בת"א באיזה 4 בבוקר אחרי ההופעה של הייטבריד ולא ראיתי שאף שומר ישן ואפילו בדקו לי את התיק...כך שאני מאמין שזה המקום הכי מתאים להעביר בו את הלילה ובייחוד אם זה יותר מרק הוא ויש איתו את החבר'ה של באר שבע.

NYMets Man

New member
תשמע

אני עם אוטו, וכרגע אני יודע שאני מביא איתי את פקסטון וזהו אז אם זה ישאר ככה אתה יכול לבנות עלי ועל אביב שנשאר איתך ת'לילה או משהו אז תהיה איתי בקשר באמת אני לא רוצה על המצפון שלי שתשאר לילה בנמל או בתחנה מרכזית... לא פתרון סימפטי

חחח איזה חמוד^^"

תודה על ההצעה
אני בנתים מנסה לסגור איך אני אחזור והכל ואם לא אמצא משו יותר קרוב לדרום אז אני אדבר איתך סבבה? תודה

NYMets Man

New member
קרא לי חמוד עוד פעם אחת

ואני זורק אותך בסמטאות של רכבת מרכז

חחחחחח אני מקווה שאתה צוחק ולא באמת

נפגע\מעצבן אותך שאני קורא לך ככה
אתה כלכך____(צונזר שלא תזרוק אותי לרכבת מרכז:|) אתה משחק אותה קשוחXDDDDD חח סתם בצחוק

JumpInTheFire

New member
איפה אתה כבר גר?

יש כמה אופציות: 1. מה שטל אמר 2. טרמפים 3. לחקות איפשהו, לא מומלץ בכלל! 4. לבקש מאחד ההורים או האחים שיבואו לקחת אותך 5. להזמין מונית (יקר) 6. למצוא חבר או קרוב משפחה שגר בסביבה ולבקש לשהות אצלו בנתיים 7. להשכיר חדר במלון ללילה אחד (סתם
)

M e n s R e a

New member
טרמפים?

ילד בן 14? לבד? מה קורה לכם היום?
כבר עדיף שיחכה עם זונה ונרקומן (זונרקומן?) בתחנה המרכזית הישנה בת"א.

למעלה